Historien om

«Fienden på Innsiden!»

I denne bygningen sitter 165 av folkets valgte representanter, med en lønn på over 1 million kroner pr.år betalt av folket. Men det alvorlige spørsmålet i dagens Norge blir: Hvor alvorlig tar de sin «representasjonsplikt» ovenfor det folket som ga dem disse høyt betalte posisjonene, med fordeler, pensjonsordninger osv. som vanlige borgere bare kan drømme om! De 165 valgte representantene for folket er også direkte ansvarlige for de institusjonene de har vært med på skape og lage lover og reguleringer for, - men hvor alvorlig tar de dette ansvaret? Hvor alvorlig er hver enkelt av dem villige til å ta sitt ansvar når en eller flere av disse institusjonene totalt svikter med konsekvenser der folks liv blir ødelagt, og der mange tar sine liv i fortvilelse?

Justis
departementet
og Politi-etaten.

NAV
Arbeids og
Sosialdepartementet.

Kemner
og
lignings-vesen.

Helge ́s utrolige historie inkluderer også en del der han ble en utrolig part i den såkalte «NAV-skandalen» som ble en gigantisk sak i alle media i Norge de siste

månedene av 2019. Du vil bli i stand til å lese mye mer om den delen av historien i boken «Fienden på Innsiden». Det er også denne historien sammen med flere andre historier om Helge og hans opplevelser med norske myndigheter som førte til at et bilde av Stortinget ble en del av bokens forside.

Helge har siden sommeren/høsten 2019 og senest i januar 2020 skrevet flere brev til samtlige stortings-representanter om sin sak, både i forhold til historien om NAV og om alle de andre utrolige opplevelsene han har hatt med norske myndigheter. Men, – så langt, – praktisk talt totalt uten å få et eneste svar fra noen!

Her sitter de 165 stortings-representantene, betalt ca. kr. 1 million pr. år av norske skattebetalere, med fordeler og pensjoner som vanlige skattebetalere bare kan drømme om. Og samtidig snakker de ofte om «enkeltmennesket» i samfunnet. Men samtidig, - i praksis har de verken tid eller evne til forståelse for det «enkelte menneskes» behov der ut i det virkelige norske samfunnet!

Denne spesielle delen av denne websiden vil, med mindre en god løsning kommer på plass først, – bli en side som vi håper vil sørge for at stortings-representantene på Det Norske Stortinget vil bli vekket til en større respekt for de velgerne som ga dem deres meget godt betalte jobber til å begynne med. Med en klar beskjed om å hjelpe og representere dem!

Følg med,
på denne siden kommer mange like triste som spennende oppdateringer!

  • Kontakt Helge her!
  • Få hjelp til din egen «crowdfunding» kampanje!
  • Viktige linker

For å få tilsendt ditt GRATIS ferie-sertifikat, - eller ditt Hotel GAVE kort når tiden er inne, du MÅ huske å fylle ut dette enkle skjemaet og «submit» det slik at vi kan sende riktig gave til riktig person. Betaler du med krypto valuta er «Transaction ID» meget viktig!

Når du har gitt din donasjon og sendt inn dette enkle skjemaet korrekt utfylt, vil vi også sende deg flere detaljerte opplysninger og informasjon om alle de 50 – 200 stedene du etter hvert blir i stand å velge ditt ferie-opphold fra.

Han ble min JUDAS!
Jan Ernst Gabrielsen, min før denne forferdelig
historien meget gode venn, men som tragisk
nok endte opp som en slags «judas» for meg.

Kjære Jan Ernst Gabrielsen:

Ja, – jeg skriver «kjære» Jan Ernst for i så mange år før overgrepet fant sted, – var du og jeg så gode venner, – et vennskap i bl. a. kristent fellesskap jeg satte så stor pris på! Men nettopp derfor har din holdning og dine meninger etter dette overgrepet sjokkert meg så til de grader inn i ryggmargen!

Du var den gode vennen, du var misjonæren og predikanten jeg virkelig og endelig trodde jeg kunne stole på! Og så viste det seg tragisk nok, – at også du ble en av de som stakk kniven i ryggen på meg! Du ble en forræder, – du sviktet meg på det mest kritiske og alvorlige punktet i mitt liv! Du Jan Ernst, ble dermed min Judas!

I en av de meget få terapi-timene jeg har hatt råd til å gå gjennom med en PTSD terapeut ble det forklart for meg at dette sjokket alene kan ha bidratt til utviklingen av C-PTSD i meg. Og det var dessverre ikke det første sjokket kristne har gitt meg gjennom mange år. Men på bakgrunn av hva hele denne forferdelige historien handler om, så ble hele din holdning, og de forskjellige tingene DU har sagt til meg om alt dette, – spesielt sjokkerende og enda mer smertefullt!

Jeg har sagt og skrevet det før Jan Ernst: Tenk om jeg var en kvinne som var blitt voldtatt av en felles venn, – og så sier du til meg i tiden etter voldtekten:

«Dette var jo bare for å hjelpe deg, – det var det beste som kunne skje!»

For det Jan Ernst, – er en meget god oppsummering av det du har sagt og skrevet til meg etter det overgrepet som fant sted i september måned 2012. Men du forstår vel fremdeles ikke at det å stjele en database, – at det å overta driften av et helt selskap bak eierens rygg ved å flytte alt over i et nytt selskap, – du forstår vel fremdeles ikke at dette er fryktelig galt?

Du vet at det jeg skriver i brevet til Magnar Kongestøl er den 100% sannhet! Du vet at du delte en lang e-post med meg på det flyet i Afrika, og som du hadde mottatt fra han like før, og du vet at det han allerede da ga uttrykk for var at jeg burde fjernes fra det selskapet jeg alene hadde bygget opp fra ingenting.

DU vet også, og kjenner et par av de andre historiene jeg i tidligere år har hatt med «kristne forretnings-forbindelser». Da stod du på min side, du hjalp meg og ga meg støtte. Du støttet meg i historier som også da gikk skikkelig ille ut over meg men som tross alt ikke var i nærheten så ille som den forferdelige historien du var en del av og som du nå forsvarer! Kan det være fordi du denne gangen hadde ca. en million kroner å tape hvis du ikke stod på mine overgriperes side?

Eller var du, som flere jeg har snakket med, inkludert et par PTSD terapeuter, sterkt har antatt du var, – var du med i «overgrepet» men mer bak i kulissene? Dette er alvorlige tanker også hos meg.

Uansett, – det er ille nok at du er i stand til å FORSVARE det som ble gjort Jan Ernst! Jeg, og flere med meg, – er ikke en gang i stand til å forstå hvordan det er mulig å forsvare noe slikt!? Når jeg har stilt spørsmålet;

«Hvor stor er forskjellen mellom en voldtektsforbryter, – og en person som krystallklart FORSVARER og mener voldtekten var det beste som kunne skje?»

da har ofte svaret blitt: Den forskjellen er ikke så stor Jan Ernst!

Uansett, – du er direkte ansvarlig for å bringe Magnar Kongestøl inn i mitt liv og mitt firma, – det var på din anbefaling han kom inn! Det var du som bl.a. reiste til Bergen, som introduserte meg for han og var sammen med oss i de første møtene jeg hadde med Magnar.

Derfor, – du er som et minimum indirekte ansvarlig for at jeg gjennom de siste 7 – 8 årene har levd i et til tider forferdelig smertefullt liv i et slags følelsesmessig og surrealistisk helvete p.g.a. min C-PTSD lidelse! Det var

definitivt ikke slik jeg hadde drømt om å leve min «pensjonist-tilværelse», og bestemt ikke slik som det nå har blitt siden jeg ble nødt å forlate mitt krypinn i Spania. Ikke en gang jeg hadde fantasi om at det kunne gå så til de grader fra vondt til mye, mye verre!

Men, – verken du eller Magnar Kongestøl er i stand til å se hvor kriminelt galt alt dette er! I din og Magnar ́s «syke hjerner» er det nemlig 100% ok å gjøre det som ble gjort i september 2012:

  • Det er 100% ok å stjele en kunde-database!
  • Det er 100% ok, mens eieren av selskapet er på ferie,- å bruke denne
  • stjålne databasen til å starte et helt nytt selskap totalt uten å involvere meg i det hele tatt! Uten å kontakte meg, uten å spørre meg! Det er vel dette som i skips-bransjen kalles for rent mytteri! (Var jeg virkelig en så forferdelig «kaptein»?)
  • Det var også 100% ok å selge aksjer til mitt selskaps kunder, aksjer som ble overpriset så KRIMINELT mye at hvis det ikke var det, – så var det helt klart på grensen til ren svindel! (Les mer om dette etter som boken «Fienden På Innsiden» blir skrevet og publisert her på denne websiden.)
  • Og til sist, – det var også 100% ok å gjøre alt dette med et resultat som førte til et så dypt alvorlig SJOKK hos eieren, (meg) at det førte til den vanskeligste utgaven av PTSD som er mulig, – C-PTSD.

Det siste punktet har jo verken du eller Magnar Kongestøl noen som helst forståelse for! Ganske enkelt fordi dere begge heller ikke kan forstå at noe slikt kan føre til et alvorlig sjokk for den det så alvorlig går ut over! Hvordan er det i det hele tatt mulig å kalle seg kristen og samtidig demonstrere en så alvorlig brist i medmenneskelig empati, forståelse og ikke minst total mangel på respekt for et annet menneske Jan Ernst!?

I boken «Fienden På Innsiden» vil både du, Magnar og alle andre som leser den, bl.a. få den «nakne sannheten» servert i vonde og tragiske detaljer om hva dette bl.a. har ført til for meg: En livssituasjon der kanskje de siste årene av mitt liv skal leves i konstante smerter og mye av de andre problemene ptsd fører med seg, – og til og med uten et sted å bo!

Det ENESTE jeg vil med alt dette Jan Ernst, – er å få tilbake det livet som ble stjålet fra meg!

Hilsen fra,

Helge

 

PS: Gjennom det meste av den tiden jeg brukte på å skrive dette brevet måtte jeg stoppe etter hver fjerde eller femte linje, – følelsene, smertene ble for mye og jeg måtte bare la tårene komme.

Magnar Kongestøl, en mann som dessverre er
direkte ansvarlig for uhyggelig mye fortvilelse og
smerter i en annen persons liv de siste 7 - 8 årene!

Til Magnar Kongestøl:

Jeg kommer nok ALDRI til å glemme den gangen jeg satt på et fly i Afrika sammen med Jan Ernst Gabrielsen i april måned 2012. Vi var så vidt jeg husker på vei fra Burundi til Rwanda og Jan Ernst satt ved siden av meg med sin lap-top computer for å lese gjennom endel e-poster.

Han hadde bl..a fått en lengre e-post fra deg der du skrev noe kritisk om det konseptet jeg hadde utviklet og konkluderte med at din mening var at kanskje tidspunktet allerede da var kommet til at «grunderen burde fjernes fra selskapet!» Jan Ernst flyttet sin sin lap-top over til meg slik at jeg kunne lese gjennom brevet.

Og mens jeg satt ved flyvinduet 30.000 fot over det Afrikanske landskapet leste jeg en ganske lang e-post fra deg til han, – en e-post som på en måte ble mitt aller første møte med deg. Mens jeg leste så jeg din «beskrivelse» av deler av konseptet du mente ikke var godt nok og konkluderte: «Du har jo nesten ikke forstått noe av det vi forsøker å oppnå her!»

Mange som kjenner meg vet også at jeg i mange år har kjent og ofte møtt den meget kjente kristne forretningsmannen Peter Daniels fra Australia. Et av hans råd til alle var at vi må flinkere til å kjenne igjen å ha respekt for «signalene» vi oppdager hos andre mennesker. Den STORE alvorlige feilen jeg gjorde i ettertid var at jeg ikke tok hensyn til det «signalet» jeg fikk fra deg 30.000 fot over fjellene i Afrika Magnar:

«Grunderen bør fjernes fra selskapet!»

Idag, – kall meg gjerne en idiot for at jeg ikke tok Peter Daniels sitt råd på alvor! For sannheten er jo, – du fikk meg ikke akkurat fjernet fra eget selskap, – men du lykkes smertefullt godt med å fjerne hele selskapet fra meg! Du vet utmerket godt hva du gjorde da du og andre tidligere venner stjal mitt selskaps innhold inkludert en passord beskyttet kunde database. Med noen få tusen stjålne kunder fortsatte så virksomheten i et helt nytt selskap der jeg ikke eide en eneste aksje, men med god hjelp av mitt selskaps kunder som basert på uærlige opplysninger investerte millionbeløp i det nye selskapet. En stor gruppe kunder som du forøvrig også kjørte ut i elendighet med store tap ved at du/dere bare 6 måneder senere kjørte det nye selskapet «i grøfta» med millioner i tap for investorene. Alt dette bare få måneder etter min flyreise i Afrika!

Alt dette, – og dessverre med en salgs forbindelse til tidligere forferdelige opplevelser har hatt i livet med såkalte «kristne forretnings-partnere» førte til et så stort SJOKK for meg at jeg kun 3 måneder senere fikk diagnosen PTSD, – senere utvidet til C-PTSD. Du kan snart lese mer om hvordan dette skjedde, og om mange andre forferdelige ting det førte til, i mitt «åpnings- kapittel» i boken «FIENDEN På Innsiden!»

Og, – som et resultat av alt dette igjen har jeg nå snart i åtte (8) levd et liv med konstante smerter, – tidvis så alvorlig og djevelsk smertefullt Magnar Kongestøl at jeg alene i min seng om natten både har grått, skreket og ROPT om hjelp ut i det mørke rommet.

Dette er først og fremst DU 100% ansvarlig for Magnar, et ansvar du i snart åtte år totalt har nektet å ta på deg. Og det til tross for at du vet, – at du allerede i april måned 2012 i e-post til Jan Ernst Gabrielsen «avslørte» dine planer om å kaste meg ut av eget selskap. En plan du da også forsøkte å få Jan Ernst med på?

I din verden er det antagelig så galt at det er helt normalt å gjøre alt det du fikk andre med på å gjøre i september måned 2012. Han som eide selskapet og hadde brukt fem år av sitt liv på å bygge det opp, fikk ikke en gang en telefon fra deg, ikke en gang en SMS eller e-post! Du bare kjørte brutalt på og over meg! Du brukte muligheten for alt den var verd siden jeg var bortreist og ville bli bortreist en god stund.

I tillegg har du både ovenfor mitt selskaps kunder, og ovenfor flere felles bekjente, «forklart» din brutale handlingsmåten med løgner om at du/dere

bl.a. hadde «funnet ut» at mitt selskap i praksis var konkurs!?? Løgn!! Blank løgn Magnar Kongestøl!

Du viste en TOTAL mangel på hensyn og omsorg for et annet menneske når du ikke engang bryr deg om hva slags konsekvenser din handling kan få for han det går utover!? Og du vet fremdeles ikke alt om disse konsekvensene, men vil få vite det når du leser boken min som, – avhengig av hva min livs og helse situasjon tillater,- blir ferdig skrevet og publisert online de neste få månedene. De første to kapitlene er allerede skrevet.

Dine handlinger i begynnelsen av september måned 2012 førte til at jeg fikk et stort sjokk, så alvorlig at jeg kollapset/besvimte på gulvet der jeg stod den tidlige ettermiddagen de den livsødeleggende telefonen kom til meg fra Norge. Les «kapittel 1» i boken min her. Sjokk og traumatiske opplevelser kan føre til PTSD Magnar Kongestøl.

Dette er hos meg siden bekreftet både av en lege med kunnskap på området her i Nikolaev i Ukraine, et sted jeg ble tvunget å «flykte» til like før jul 2019. Les mitt forord i boken som du finner her. Denne legen anbefalte meg å reise til en kjent PTSD ekspert i Moskva hvilket jeg gjorde 6 – 7 uker senere. Og av han fikk jeg igjen bekreftet diagnosen. En diagnose som også ble bekreftet for ca. 3 år siden av en norsk ekspert på området med praksis i Spania.

Jeg skriver ikke dette for å plage deg, – jeg skriver ikke dette og fikk ikke hjelp til å sette opp denne websiden for å «ta hevn» Magnar Kongestøl. Jeg gjør alt dette fordi jeg er en 73 år gammel mann som virkelig kjemper for det jeg har igjen av et verdig liv på denne jorden. Et verdig liv du de siste 7 – 8 årene har stjålet fra meg!

Jeg har sagt det og skrevet det mange ganger før, – jeg GIR MEG ALDRI med denne kampen Magnar. Så lenge jeg våkner hver eneste dag og fremdeles har smerter, – noen ganger store smerter, – og fremdeles plages med svimmelhet, mangle på energi og flere andre plager relatert til PTSD, – så vil kampen fortsette! Og denne websiden, som både du og andre besøkende enda bare ser begynnelsen på, – blir med hjelp av noen som nå hjelper meg, det jeg håper skal bli selve kraft-senteret i denne kampen.

Du må ta ansvar for denne forferdelige situasjonen, – før eller senere. Jeg er, som du allerede vet hvis du har lest den informasjonen jeg har sendt til deg, til og med av Norge mitt såkalte fedreland, (les NAV) nektet min fulle pensjon og får kun netto ca. 8.000 kroner å leve av.

Jeg kan bare beklage, jeg gjør faktisk det, hvis dette blir ubehagelig for deg og din familie. Men jeg har ikke lengre noe valg. Det eneste jeg vil ha er å få tilbake livet mitt. DET er vel ikke for mye å forlange?

Med hilsen fra, Helge

PS: Hvis du bare visste hvor mange ganger jeg bittert har angret på at jeg ikke tok rådet fra Peter Daniels mer alvorlig: «Lytt etter signalene»:

«Grunderen bør fjernes fra selskapet!»