Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Kjære leser:

Her blir du i stand til, kapittel for kapittel å lese Helges historie etter hvert som han får skrevet de forskjellige kapitlene ferdig. Hvis du registrerer deg som interessert leser og kanskje «supporter» vil du få tilsendt en e-post hver gang et nytt kapittel er skrevet ferdig og publisert, – eller hver gang Helge ellers oppdaterer sin situasjon og fremdrift på den bloggen som også er knyttet til denne websiden. Hvert kapittel med bildet av boken til venstre betyr at dette kapittelet er skrevet ferdig og publisert.

FIENDEN På Innsiden!

Forord:

TVUNGET til å forlate Norge for andre gang!

I dette forordet beskriver Helge og legger til rette for grunnlaget for denne boken. Forordet er skrevet som et forsøk på å skape en bedre forståelse for altdet han vil skrive om i kommende kapitler.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 1:

Solen gikk ned på et blunk, alt ble blekk-svart!

September - November 2012.

Dette kapittelet handler om den delen av historien der Helge kollapset på gulvet i et hotel i en by ved Svartehavet da han mottok en telefon fra Norge. Og om de umiddelbare tingene som skjedde etter at han «våknet opp» igjen ca. to måneder senere.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 2:

Solen går alltid opp på Bahamas øyene!

September 1960 til Oktober måned 1970.

Her kan du lære Helge bedre å kjenne gjennom de interessene han hadde som tenåring, – og om det genet han antagelig ble født med som til slutt, også som et resultat av de opplevelsene denne boken beskriver, gjorde han til en selv-erklært kristen kapitalist-anarkist!

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 3:

Kenya, - Syd-Sudan, - Burundi og Rwanda på under 14 dager!

April måned 2012:

Jan Ernst Gabrielsen, som var aktiv som misjonær og foredragsholder i menigheter i Afrika inviterte Helge med på en rund-reise i Afrika. Det var under denne reisen Helge stiftet bekjentskap med Magnar Kongestøl for første gang.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 4:

Tilbake i Riga og en reise til Nikolaev for å oppdage PTSD i Ukraine.

Desember 2012 til Mars 2013:

En Russisk statsborger bosatt i Riga, Latvia anbefalte meg en spesiell lege i byen Nikolaev i Ukraine da han så at Helge hadde store problemer med å gå normalt og så fikk høre litt av hans historie.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 5:

PTSD og C-PTSD, - bli kjent med den usynlige lidelsen, - en skade som ødelegger livene til millioner av mennesker hvert år.

Juni til August måned 2012:

I dette kapittelet vil du ble bedre kjent med den i mange tilfeller forferdelige lidelsen PTSD og spesielt C-PTSD. En lidelse med med i mange tilfeller meget alvorlige konsekvenser for mange mennesker. En lidelse som dessverre i de fleste tilfeller ikke lar seg 100% kurere.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 6:

Mitt første møte med Magnar Kongestøl, min personlige «overgriper»!

Juni til August måned 2012:

Da jeg på Jan Ernst Gabrielsen anbefaling møtte Magnar Kongestøl i Bergen for første gang hadde han en ledende stilling i den norske avdelingen av det multinasjonale amerikanske selskapet M-I Swaco – Schlumberger.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 7:

Arizona, bier, kaktus, kristne forretnings- partnere førte til min andre arrestasjon og den STORE nyheten i norske media den gangen.

Oktober 1983 til Desember 1984:

Fra null til godt over 30 millioner kroner i omsetning på kun 10 – 11 måneder er fantastisk bra i enhver form for forretning. Spesielt i 1984/85. Men lite forstod Helge at hans «kristne forretnings-partnere» i USA skulle stjele millioner av lasset og forsøke å legge all skyld på han!

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 8:

De første 8 årene i et levende helvete.

Januar 1985 til November 1993:

Etter arrestasjonen startet politiet en såkalt etterforskning i et desperat forsøk på å finne bevise for alle de utrolige punktene i en fantasifull siktelse. Dette førte til en ny norsk rekord i hvor lang tid en sak er under «etterforskning» før den havner i retten. Åtte, hele, å år i et levende helvete for Helge.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 9:

FRIKJENNELSEN, et kriminelt skattevesen og et råttent politi-system.

November 1993 til April 1997:

Den såkalte «Arizona-saken» ble Helge ́s endelige brudd med Norge for all fremtid. Etter en tragikomisk rettsak der Helge ble 100% frifunnet for alle de alvorlige beskyldningene, befant han seg allikevel etter 11 år i en så alvorlig situasjon at han ble tvunget til å planlegge hvordan han skulle bli i stand til å forlate Norge for all fremtid.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 10:

Den neste kristne samarbeids-partneren til Helge heter Jack Lannom, med det fantastiske bok & utdannelses-konseptet «People First»!

September 2003 til April 2006:

Helge oversatte personlig den fantastiske «People First» boken skrevet av Jack Lannom til Norsk og fikk i nært samarbeid med gode partnere utgitt boken på eget forlag gjennom eget selskap i Drammen. Men dette ble nok et stort sjokk for Helge da Jack Lannom stakk både han og hans partnere i ryggen med den berømte kniven. En meget stygg historie der et tap på ca. 2 millioner kroner ble resultatet. Du vil snart også bli i stand til å lese People First boken her.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 11:

ALT VAR TAPT, - men et helt nytt million dollar forretnings-konsept ble født ut av katastrofen.

Oktober 2006 til Oktober 2007:

Helge forteller at han aldri vil glemme en hvit konvolutt den dagen da han igjen traff sin gode venn og lege Ingard på det som den gangen var Rica Elvehavn hotellet i Trondheim sentrum. Han hadde da i flere uker jobbet med utviklingen av et nytt forretningskonsept som skulle bli det største han noen gang hadde skapt. Men mye viktigere, – dette prosjektet skulle på flere måter bli hans endelige «redning» mens han gikk inn i den siste fjerdedelen av sitt liv.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 12:

ENDELIG! Det har blitt mulig å forlate Norge og flytte til Panama City i Panama!

Oktober 2007 til November 2008:

En mangeårig drøm har endelig blitt mulig for Helge, og det løftet han ga den hovmodige lignings-funksjonæren flere år tidligere ble virkeliggjort! Huset i Tyholtveien 76 i Trondheim ble tømt, mye ble solgt og resten ble flyttet inn i en container. Panama City i Panama var neste reisemål for Helge. ENDELIG skulle Helge få den friheten han så lene hadde drømt om! Men, hvorfor Panama City?

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 13:

ENDELIG! Det har blitt mulig å forlate Norge og flytte til Panama City i Panama!

Oktober 2007 til November 2008:

Helge glemmer aldri den dagen han flyttet fra huset sitt i Tyholtveien 76 i Trondheim. Utenfor stod containeren med flyttelasset som skulle hentes av flytte-byrået. ENDELIG skulle det skje, – endelig skulle han bli virkelig FRI og slippe tankene på skatte-myndighetene som aldri så ut til å gi seg på sitt totalt urettmessige krav!

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 14:

ELENA! Helge ́s store kjærlighet, en egen historie i historien!

Mars 2005 til November 2019:

Det var rett og slett et magisk øyeblikk med «kjærlighet ved første blikk!» Der stod hun under «Meeting Point» skiltet på Gardemoen med den røde kofferten sin og Helges øyne så ned i hennes. De første ordene som ut av munnen hans var: «DEG vil jeg bli meget forelsket i!» Dette var starten på en ganske utrolig kjærlighetshistorie som skulle gå som en rød tråd gjennom de andre historiene denne boken handler om.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 15:

Rundreisen i USA sammen med Magnar Kongestøl og det avgjørende møtet på kontoret i Riga August mnd. 2012.

Juli 2012 til August 2008:

Det som Magnar Kongestøl tok initiativet til og gjennomførte etter dette ble imidlertid intet mindre enn en menneskelig og økonomisk katastrofe for Helge, og for flere andre mennesker. Helge sier: «Magnar Kongestøl og hans venner har et voldsomt ansvar på sine skuldre som han/de nekter å ta ansvar for!»

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 16:

Det første møtet med NAV og flyttingen til Spania som førte til at Helge nå også ble en del av NAV Skandalen.

Oktober 2007 til November 2008:

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 17:

Etter fem år i Spania ble Helge TVUNGET til å flytte tilbake til Norge, en flytting som kun førte til at han for andre gang ble TVUNGET til å forlate Norge!

Oktober 2007 til November 2008:

Å leve i nesten 7 år med C-PTSD uten hjelp og behandling er utrolig i seg selv, men det var det Helge gjorde i Spania i mer enn 5 av disse 7 årene. En god venn og investor i hans selskap tilbød han leilighet og opphold i hans hus i Spania for å gi han hjelp til «å komme seg på bena igjen». Men så ble den gode vennen kreft-syk, ble nødt til å reise hjem til Norge og forandringer i husets eier-forhold førte til at han mistet denne bo-retten. Helge ble nå nødt til å dra tilbake til Norge hvor nok en god venn stilte hjelp til disposisjon.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 18:

Takket være NAV ble Helge tvunget til å «flykte» fra Norge for andre gang, - og denne gangen til Nikolaev i Ukraine.

Oktober 2007 til November 2008:

Denne delen av Helges utrolige historie handler også om hvordan han havnet på sykehuset p.g.a. sin PTSD lidelse, som et resultat av et brev fra NAV. Men handler også om hvordan de som skulle hjelpe nesten fikk han stengt inne på klinikk for psykiatrisk meget syke personer som er farlig for seg selv og sine omgivelser.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 19:

ALDRI har fremtiden vært mer usikker! Helge havnet midt i CORONA Virus krisen fastlåst (innestengt) i byen Nikolaev i Ukraine

Desember 2019 - April 2020

Som beskrevet i Kapittel 18 ble Helge nok en gang tvunget til å forlate (flykte fra) Norge og reiste like før jul 2019 til byen Nikolaev i Ukraine der han har et par gode venner. Men lite visste han da om den kommende CORONA Virus krisen! Loven i Ukraine gir imidlertid en utlending kun mulighet til å være i landet i opp til 3 måneder og den 19. mars var absolutt siste frist for å forlate Ukraine kommet. Derfor, den 17. Mars hadde Helge en flybillett for å kunne forlate Ukraine igjen. Men den dagen ble ALLE flyvninger ut av Ukraine kansellert og stoppet. Pengene for denne fly- billetten ble tapt, og nå har også all reisevirksomhet mellom byer i Ukraine blir stanset. I tillegg til at absolutt alle restauranter og serverings-steder er stengt. Helge bor nå på et lite billig hotel til kr.150,- pr. natt, men nå snakkes det også om at hotellene blir stengt da ingen bor der lengre. Så,- hva skjer med Helge? Men som han selv sier, – «Verden har blitt crazy, sammen med (dessverre) alt for mange kristne, med GUD har full kontroll!» Følg med når Kapittel 20 blir skrevet og publisert her.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 20:

Noen avsluttende kommentarer om «Fienden På Innsiden», - både når det gjelder kristne menigheter og både politikere på Stortinget og byråkrater over alt i det offentlige systemet

April måned 2020:

Hvordan er det mulig at du som kristen kan mene at det er helt ok å stjele og ødelegge et firma som tilhører en annen person!? Og så forsøke å fortsette i et helt annet selskap der pengene ble brukt som av «fulle sjøfolk» og dermed kjøre verdier for flere millioner rett i do!? Hvordan kan du som en politiker på Stortinget nekte å kommentere alt det gale som skjer, la være å svare på brev og e-poster, og i det hele tatt late som ingen ting når det til syvende og sist jo er Norges 165 politikere som har det endelige ansvaret. Det er jo de som er valgt av folket for å ta dette ansvaret!

  • Kontakt Helge her!
  • Få hjelp til din egen «crowdfunding» kampanje!
  • Viktige linker

For å få tilsendt ditt GRATIS ferie-sertifikat, - eller ditt Hotel GAVE kort når tiden er inne, du MÅ huske å fylle ut dette enkle skjemaet og «submit» det slik at vi kan sende riktig gave til riktig person. Betaler du med krypto valuta er «Transaction ID» meget viktig!

Når du har gitt din donasjon og sendt inn dette enkle skjemaet korrekt utfylt, vil vi også sende deg flere detaljerte opplysninger og informasjon om alle de 50 – 200 stedene du etter hvert blir i stand å velge ditt ferie-opphold fra.

Han ble min JUDAS!
Jan Ernst Gabrielsen, min før denne forferdelig
historien meget gode venn, men som tragisk
nok endte opp som en slags «judas» for meg.

Kjære Jan Ernst Gabrielsen:

Ja, – jeg skriver «kjære» Jan Ernst for i så mange år før overgrepet fant sted, – var du og jeg så gode venner, – et vennskap i bl. a. kristent fellesskap jeg satte så stor pris på! Men nettopp derfor har din holdning og dine meninger etter dette overgrepet sjokkert meg så til de grader inn i ryggmargen!

Du var den gode vennen, du var misjonæren og predikanten jeg virkelig og endelig trodde jeg kunne stole på! Og så viste det seg tragisk nok, – at også du ble en av de som stakk kniven i ryggen på meg! Du ble en forræder, – du sviktet meg på det mest kritiske og alvorlige punktet i mitt liv! Du Jan Ernst, ble dermed min Judas!

I en av de meget få terapi-timene jeg har hatt råd til å gå gjennom med en PTSD terapeut ble det forklart for meg at dette sjokket alene kan ha bidratt til utviklingen av C-PTSD i meg. Og det var dessverre ikke det første sjokket kristne har gitt meg gjennom mange år. Men på bakgrunn av hva hele denne forferdelige historien handler om, så ble hele din holdning, og de forskjellige tingene DU har sagt til meg om alt dette, – spesielt sjokkerende og enda mer smertefullt!

Jeg har sagt og skrevet det før Jan Ernst: Tenk om jeg var en kvinne som var blitt voldtatt av en felles venn, – og så sier du til meg i tiden etter voldtekten:

«Dette var jo bare for å hjelpe deg, – det var det beste som kunne skje!»

For det Jan Ernst, – er en meget god oppsummering av det du har sagt og skrevet til meg etter det overgrepet som fant sted i september måned 2012. Men du forstår vel fremdeles ikke at det å stjele en database, – at det å overta driften av et helt selskap bak eierens rygg ved å flytte alt over i et nytt selskap, – du forstår vel fremdeles ikke at dette er fryktelig galt?

Du vet at det jeg skriver i brevet til Magnar Kongestøl er den 100% sannhet! Du vet at du delte en lang e-post med meg på det flyet i Afrika, og som du hadde mottatt fra han like før, og du vet at det han allerede da ga uttrykk for var at jeg burde fjernes fra det selskapet jeg alene hadde bygget opp fra ingenting.

DU vet også, og kjenner et par av de andre historiene jeg i tidligere år har hatt med «kristne forretnings-forbindelser». Da stod du på min side, du hjalp meg og ga meg støtte. Du støttet meg i historier som også da gikk skikkelig ille ut over meg men som tross alt ikke var i nærheten så ille som den forferdelige historien du var en del av og som du nå forsvarer! Kan det være fordi du denne gangen hadde ca. en million kroner å tape hvis du ikke stod på mine overgriperes side?

Eller var du, som flere jeg har snakket med, inkludert et par PTSD terapeuter, sterkt har antatt du var, – var du med i «overgrepet» men mer bak i kulissene? Dette er alvorlige tanker også hos meg.

Uansett, – det er ille nok at du er i stand til å FORSVARE det som ble gjort Jan Ernst! Jeg, og flere med meg, – er ikke en gang i stand til å forstå hvordan det er mulig å forsvare noe slikt!? Når jeg har stilt spørsmålet;

«Hvor stor er forskjellen mellom en voldtektsforbryter, – og en person som krystallklart FORSVARER og mener voldtekten var det beste som kunne skje?»

da har ofte svaret blitt: Den forskjellen er ikke så stor Jan Ernst!

Uansett, – du er direkte ansvarlig for å bringe Magnar Kongestøl inn i mitt liv og mitt firma, – det var på din anbefaling han kom inn! Det var du som bl.a. reiste til Bergen, som introduserte meg for han og var sammen med oss i de første møtene jeg hadde med Magnar.

Derfor, – du er som et minimum indirekte ansvarlig for at jeg gjennom de siste 7 – 8 årene har levd i et til tider forferdelig smertefullt liv i et slags følelsesmessig og surrealistisk helvete p.g.a. min C-PTSD lidelse! Det var

definitivt ikke slik jeg hadde drømt om å leve min «pensjonist-tilværelse», og bestemt ikke slik som det nå har blitt siden jeg ble nødt å forlate mitt krypinn i Spania. Ikke en gang jeg hadde fantasi om at det kunne gå så til de grader fra vondt til mye, mye verre!

Men, – verken du eller Magnar Kongestøl er i stand til å se hvor kriminelt galt alt dette er! I din og Magnar ́s «syke hjerner» er det nemlig 100% ok å gjøre det som ble gjort i september 2012:

  • Det er 100% ok å stjele en kunde-database!
  • Det er 100% ok, mens eieren av selskapet er på ferie,- å bruke denne
  • stjålne databasen til å starte et helt nytt selskap totalt uten å involvere meg i det hele tatt! Uten å kontakte meg, uten å spørre meg! Det er vel dette som i skips-bransjen kalles for rent mytteri! (Var jeg virkelig en så forferdelig «kaptein»?)
  • Det var også 100% ok å selge aksjer til mitt selskaps kunder, aksjer som ble overpriset så KRIMINELT mye at hvis det ikke var det, – så var det helt klart på grensen til ren svindel! (Les mer om dette etter som boken «Fienden På Innsiden» blir skrevet og publisert her på denne websiden.)
  • Og til sist, – det var også 100% ok å gjøre alt dette med et resultat som førte til et så dypt alvorlig SJOKK hos eieren, (meg) at det førte til den vanskeligste utgaven av PTSD som er mulig, – C-PTSD.

Det siste punktet har jo verken du eller Magnar Kongestøl noen som helst forståelse for! Ganske enkelt fordi dere begge heller ikke kan forstå at noe slikt kan føre til et alvorlig sjokk for den det så alvorlig går ut over! Hvordan er det i det hele tatt mulig å kalle seg kristen og samtidig demonstrere en så alvorlig brist i medmenneskelig empati, forståelse og ikke minst total mangel på respekt for et annet menneske Jan Ernst!?

I boken «Fienden På Innsiden» vil både du, Magnar og alle andre som leser den, bl.a. få den «nakne sannheten» servert i vonde og tragiske detaljer om hva dette bl.a. har ført til for meg: En livssituasjon der kanskje de siste årene av mitt liv skal leves i konstante smerter og mye av de andre problemene ptsd fører med seg, – og til og med uten et sted å bo!

Det ENESTE jeg vil med alt dette Jan Ernst, – er å få tilbake det livet som ble stjålet fra meg!

Hilsen fra,

Helge

 

PS: Gjennom det meste av den tiden jeg brukte på å skrive dette brevet måtte jeg stoppe etter hver fjerde eller femte linje, – følelsene, smertene ble for mye og jeg måtte bare la tårene komme.

Magnar Kongestøl, en mann som dessverre er
direkte ansvarlig for uhyggelig mye fortvilelse og
smerter i en annen persons liv de siste 7 - 8 årene!

Til Magnar Kongestøl:

Jeg kommer nok ALDRI til å glemme den gangen jeg satt på et fly i Afrika sammen med Jan Ernst Gabrielsen i april måned 2012. Vi var så vidt jeg husker på vei fra Burundi til Rwanda og Jan Ernst satt ved siden av meg med sin lap-top computer for å lese gjennom endel e-poster.

Han hadde bl..a fått en lengre e-post fra deg der du skrev noe kritisk om det konseptet jeg hadde utviklet og konkluderte med at din mening var at kanskje tidspunktet allerede da var kommet til at «grunderen burde fjernes fra selskapet!» Jan Ernst flyttet sin sin lap-top over til meg slik at jeg kunne lese gjennom brevet.

Og mens jeg satt ved flyvinduet 30.000 fot over det Afrikanske landskapet leste jeg en ganske lang e-post fra deg til han, – en e-post som på en måte ble mitt aller første møte med deg. Mens jeg leste så jeg din «beskrivelse» av deler av konseptet du mente ikke var godt nok og konkluderte: «Du har jo nesten ikke forstått noe av det vi forsøker å oppnå her!»

Mange som kjenner meg vet også at jeg i mange år har kjent og ofte møtt den meget kjente kristne forretningsmannen Peter Daniels fra Australia. Et av hans råd til alle var at vi må flinkere til å kjenne igjen å ha respekt for «signalene» vi oppdager hos andre mennesker. Den STORE alvorlige feilen jeg gjorde i ettertid var at jeg ikke tok hensyn til det «signalet» jeg fikk fra deg 30.000 fot over fjellene i Afrika Magnar:

«Grunderen bør fjernes fra selskapet!»

Idag, – kall meg gjerne en idiot for at jeg ikke tok Peter Daniels sitt råd på alvor! For sannheten er jo, – du fikk meg ikke akkurat fjernet fra eget selskap, – men du lykkes smertefullt godt med å fjerne hele selskapet fra meg! Du vet utmerket godt hva du gjorde da du og andre tidligere venner stjal mitt selskaps innhold inkludert en passord beskyttet kunde database. Med noen få tusen stjålne kunder fortsatte så virksomheten i et helt nytt selskap der jeg ikke eide en eneste aksje, men med god hjelp av mitt selskaps kunder som basert på uærlige opplysninger investerte millionbeløp i det nye selskapet. En stor gruppe kunder som du forøvrig også kjørte ut i elendighet med store tap ved at du/dere bare 6 måneder senere kjørte det nye selskapet «i grøfta» med millioner i tap for investorene. Alt dette bare få måneder etter min flyreise i Afrika!

Alt dette, – og dessverre med en salgs forbindelse til tidligere forferdelige opplevelser har hatt i livet med såkalte «kristne forretnings-partnere» førte til et så stort SJOKK for meg at jeg kun 3 måneder senere fikk diagnosen PTSD, – senere utvidet til C-PTSD. Du kan snart lese mer om hvordan dette skjedde, og om mange andre forferdelige ting det førte til, i mitt «åpnings- kapittel» i boken «FIENDEN På Innsiden!»

Og, – som et resultat av alt dette igjen har jeg nå snart i åtte (8) levd et liv med konstante smerter, – tidvis så alvorlig og djevelsk smertefullt Magnar Kongestøl at jeg alene i min seng om natten både har grått, skreket og ROPT om hjelp ut i det mørke rommet.

Dette er først og fremst DU 100% ansvarlig for Magnar, et ansvar du i snart åtte år totalt har nektet å ta på deg. Og det til tross for at du vet, – at du allerede i april måned 2012 i e-post til Jan Ernst Gabrielsen «avslørte» dine planer om å kaste meg ut av eget selskap. En plan du da også forsøkte å få Jan Ernst med på?

I din verden er det antagelig så galt at det er helt normalt å gjøre alt det du fikk andre med på å gjøre i september måned 2012. Han som eide selskapet og hadde brukt fem år av sitt liv på å bygge det opp, fikk ikke en gang en telefon fra deg, ikke en gang en SMS eller e-post! Du bare kjørte brutalt på og over meg! Du brukte muligheten for alt den var verd siden jeg var bortreist og ville bli bortreist en god stund.

I tillegg har du både ovenfor mitt selskaps kunder, og ovenfor flere felles bekjente, «forklart» din brutale handlingsmåten med løgner om at du/dere

bl.a. hadde «funnet ut» at mitt selskap i praksis var konkurs!?? Løgn!! Blank løgn Magnar Kongestøl!

Du viste en TOTAL mangel på hensyn og omsorg for et annet menneske når du ikke engang bryr deg om hva slags konsekvenser din handling kan få for han det går utover!? Og du vet fremdeles ikke alt om disse konsekvensene, men vil få vite det når du leser boken min som, – avhengig av hva min livs og helse situasjon tillater,- blir ferdig skrevet og publisert online de neste få månedene. De første to kapitlene er allerede skrevet.

Dine handlinger i begynnelsen av september måned 2012 førte til at jeg fikk et stort sjokk, så alvorlig at jeg kollapset/besvimte på gulvet der jeg stod den tidlige ettermiddagen de den livsødeleggende telefonen kom til meg fra Norge. Les «kapittel 1» i boken min her. Sjokk og traumatiske opplevelser kan føre til PTSD Magnar Kongestøl.

Dette er hos meg siden bekreftet både av en lege med kunnskap på området her i Nikolaev i Ukraine, et sted jeg ble tvunget å «flykte» til like før jul 2019. Les mitt forord i boken som du finner her. Denne legen anbefalte meg å reise til en kjent PTSD ekspert i Moskva hvilket jeg gjorde 6 – 7 uker senere. Og av han fikk jeg igjen bekreftet diagnosen. En diagnose som også ble bekreftet for ca. 3 år siden av en norsk ekspert på området med praksis i Spania.

Jeg skriver ikke dette for å plage deg, – jeg skriver ikke dette og fikk ikke hjelp til å sette opp denne websiden for å «ta hevn» Magnar Kongestøl. Jeg gjør alt dette fordi jeg er en 73 år gammel mann som virkelig kjemper for det jeg har igjen av et verdig liv på denne jorden. Et verdig liv du de siste 7 – 8 årene har stjålet fra meg!

Jeg har sagt det og skrevet det mange ganger før, – jeg GIR MEG ALDRI med denne kampen Magnar. Så lenge jeg våkner hver eneste dag og fremdeles har smerter, – noen ganger store smerter, – og fremdeles plages med svimmelhet, mangle på energi og flere andre plager relatert til PTSD, – så vil kampen fortsette! Og denne websiden, som både du og andre besøkende enda bare ser begynnelsen på, – blir med hjelp av noen som nå hjelper meg, det jeg håper skal bli selve kraft-senteret i denne kampen.

Du må ta ansvar for denne forferdelige situasjonen, – før eller senere. Jeg er, som du allerede vet hvis du har lest den informasjonen jeg har sendt til deg, til og med av Norge mitt såkalte fedreland, (les NAV) nektet min fulle pensjon og får kun netto ca. 8.000 kroner å leve av.

Jeg kan bare beklage, jeg gjør faktisk det, hvis dette blir ubehagelig for deg og din familie. Men jeg har ikke lengre noe valg. Det eneste jeg vil ha er å få tilbake livet mitt. DET er vel ikke for mye å forlange?

Med hilsen fra, Helge

PS: Hvis du bare visste hvor mange ganger jeg bittert har angret på at jeg ikke tok rådet fra Peter Daniels mer alvorlig: «Lytt etter signalene»:

«Grunderen bør fjernes fra selskapet!»