Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Les og se/hør noen korte beskrivelser om hvordan en rekke PTSD pasienter opplever livet med sin PTSD lidelse!

En kort introduksjon til PTSD:

PTSD, (Post Traumatisk Stress Dysfunksjon) og C-PTSD ( C = complex) er en noe mer alvorlig og mer komplisert utgave av PTSD og det ble etter få år klart at det var denne lidelsen som har plaget Helge så voldsomt, og som fremdeles gjør det. Forskjellen mellom de to er at C-PTSD som regel har sin kilde i en serie traumatiske opplevelser, – hvordan en siste slik opplevelse utløser reaksjonen fra alle tidligere hendelser også.

Meget enkelt forklart er PTSD rett og slett en slags skade på hjernen. Denne skaden fører til en lang rekke symptomer og helsemessige problemer, og ikke minst til, (noen ganger utrolige!) reaksjoner hos pasienten som i mange tilfeller er totalt ukontrollerbare! Eksempler på dette fremkommer fra noen av de beskrivelsene som en rekke PTSD pasienter beskriver under. Eksempler som Helge forøvrig er 100% kjent med fra egne erfaringer.

Fordi om PTSD er en lidelse som som oftest er kjent hos soldater som kommer hjem fra en krig, – så må ingen tro at ikke en lang rekke andre sjokk-artede opplevelser også kan skape store PTSD skader hos en person! Helge´s diagnose kommer fra PTSD eksperter i Nikolaev i Ukraine og ikke minst fra en kjent PTSD ekspert med egen klinikk utenfor Moskva i Russland. Han har også hatt samtaler med en norsk ekspert på området med praksis i Albir i Spania.

PTSD er også meget omtalt som «den usynlige lidelsen» med skader ingen andre kan se. Et typisk PTSD offer kan som regel opptre helt normalt sammen med andre mennesker i perioder, – men på innsiden kan det være et rent kaos som andre ikke ser. En slik person blir gjerne en «verdensmester» i å «late som» om alt der normalt. Men med en gang personen kommer på innsiden av sin egen dør kan et totalt sammenbrudd som varer i timer finne sted.

La oss se nærmere på hvordan en gruppe mennesker opplever sine live med PTSD. Det er viktig å forstå at de fleste opplever dette forskjellig, – men som regel alltid med endel felles hovedtrekk. Blandet inn i dette utvalget av beskrivelser vil du også finne noen som kommer fra Helge selv.

Et utvalg uttalelser (beskrivelser) om hvordan flere PTSD offer beskriver sitt liv med PTSD:

1:  «Mine mareritt om natten flyter over og inn i mitt daglige liv. Noen ganger når jeg våkner et stykke ut på dagen er jeg ikke en gang i stand til å vite om jeg er våken eller om jeg fremdeles sover. Opplevelsene føles så virkelige at jeg til og med føler de fysiske smertene fra dette. Og så, – når jeg sitter alene hjemme og noen kakker på døren min så kan jeg noen ganger bli livredd, – jeg begynner å skrike og rister ukontrollert der jeg sitter i sofaen.» — Will D.

2:  «P.g.a. min PTSD diagnose har jeg ikke vært i stand til å jobbe normalt i flere år nå, hvilket har ført til en håpløs økonomi. Og er det en ting jeg kan u n d e r s k r i v e p å s å e r d e t a t kombinasjonen dårlig økonomi og PTSD er en svært dårlig kombinasjon. Når jeg f.eks. skal betale en regning eller to gjennom internett-banken, så blir jeg livredd før jeg logger meg inn! Og klarer simpelthen ikke å logge meg inn og får dermed ikke betalt strømregningen.» — Richard S.

3:  “Det oppleves som om du er livredd for et monster under sengen din, et monster som selvfølgelig ingen andre tror på. Det kan komme krypende ut og angripe deg år som helst, og de minste ting kan utløse denne forferdelige følelsen!» — Destiny B.

4:  PTSD kan være som et knippe med vonde nattlige mareritt om dagen. Jeg mister totalt kontroll over hvor jeg er, – og jeg mister meg selv i å huske. Det er som om jeg ikke en gang er der hvor jeg faktisk er. Det oppleves så virkelig og så plutselig, – så våkner jeg og vet ikke en gang hvordan jeg kom dit hvor jeg nå ser jeg er.» — Nicole V.

5: “Noen ganger føles det som om du blir kjørt over av en bil, men du kan aldri se at bilen kommer. Den treffer deg med stor kraft, du blir slått til bakken og når du forsøker å komme deg på bena igjen kommer det bare en ny bil å kjører over deg like brutalt!»

— Minister W.

6: «Surrealistisk, – det er ordet som kommer til meg oftest i forbindelse med denne forferdelige lidelsen. Du sitter f.eks. sammen med andre på en lunsj-restaurant i Spania, – du ler og «har det hyggelig» sammen med 4 andre, – men på innsiden føler du deg som absolutt dritt! Og så, – når du endelig er i stand til å låse døren etter deg i din egen lille leilighet får du et totalt sammenbrudd, – og gråter hjelpeløst som en 72 år gammel baby!»

— Helge N.

7:Ting som utløser de flere forskjellige plagene med PTSD kan komme fra hvor som helst til enhver tid…det kan være en lukt, – et blikk, . en drøm, – en vibrasjon, – eller hvordan et medmenneske snakker til deg eller behandler deg. Selv er du full- stendig ute av stand til å ha kontroll over dette, – uansett hvor hardt du forsøker. Du er simpelthen ikke i stand til å finne en «slå av» bryter!»

— Mike T.

8: «Noen ganger får jeg sår på bena, stygge utslett i ansiktet, og voldsomme smerter i hver eneste muskel i kroppen! Jeg nektet først å akseptere at dette kunne knyttes til min PTSD diagnose, – men flere andre PTSD offer har bekreftet lignende problemer, – så jo, – det stemmer nok! Og siden, over flere år, har dette kommet tilbake mange ganger!»

— Madelein C.

9:Jeg ser hele tiden bakover over skulderen min, – og har STORE problemer med å stole på noen. Etter flere år med PTSD har jeg erfart at dette er noe det er umulig å gå vekk fra!»
— Kathryn P.

10:Det er som om du er stengt inne i en «tidsmaskin». Omgivelsene dine forandrer seg nok, – men du er for alltid stengt inn i en traumatisk tvangs-trøye. Kraftige minne-blink går gjennom alle dine fem sanser, for ikke å snakke om nattlige mareritt, – PTSD sluker i seg din totale tilværelse og aldri fordi du velger det!»

— Corey L.

11: «Den personen, (Magnar K.) som var hovedansvarlig for hendelsen som utløste min C-PTSD lidelse har noen ganger kommet til meg om natten som et forferdelig, ubeskrivelig uhyre. Dette utløser et mareritt så kraftig at jeg våkner av mine egne skrik i den mørke natten. Og jeg vet at jeg flere ganger i ukontrollerbar redsel har ringt personer i Norge og lagt igjen sikkert skremmende meldinger på deres svar- system»

— Helge N.

12: «Noen ganger er du så ufattelig redd for å gjøre noe, – som den enkleste oppgave i verden, – men redselen har full kontroll over deg og du får det ikke til! Som om du skulle til å åpne en dør til en forferdelig skrekk situasjon, men du slenger døren hardt igjen og løper vekk fra den!»

— Josh P.

Noen beskriver også et problem som Helge har opplevd svært mye av, – nemlig at du uforholdsmessig ofte får angrep av spesielt smertefulle muskel-strekk i leggene. En nærmere studie av de mange problemene knyttet til PTSD bekrefter at dette ofte er tilfelle. Og, som Helges god venn og lege i Trondheim sier i kapittel 5 i boken «Fienden på Innsiden»:

«Som lege er jo godt kjent med PTSD, en lidelse mange også omtaler som «alle sykdommers mor!»

Så, – med et slikt utgangspunkt, – hvor ille kan vel «bare muskelstrekk i leggene» være i denne sammenhengen? Svaret er, svært ille! For det første fordi det kan skje mye oftere enn hos personer som ikke har PTSD. Og for det andre fordi disse angrepene kan være spesielt smertefulle og vanskelige å komme ut av. Helge har i perioder levd med dette problemet hver eneste dag, og mange ganger også midt på natten. Som den natten han brått våknet med voldsomme smerter p.g.a. et slikt muskel-strekk angrep. Med fryktelige smerter gjorde han som flere ganger tidligere, tvang seg selv til å forsøke å komme seg ut på gulvet i stående stilling og der i mørket forsøke å «strekke» musklene ut slik at smertene forsvant. Men denne gangen gikk det ikke. Med det samme han forsøkte dette denne gangen besvimte han, – falt forover krasjet ansiktet kraftig inn i veggen på soverommet!

Hvor lenge han lå der alene denne natten før han kom til seg selv vet han ikke, men da han våknet, – og etter hvert kom seg på bena og fikk slått på lyset fikk han nesten sjokk. Han hadde ligget der midt i en meget stor blodpøl! Deretter kom han seg på badet og så seg selv i speilet. Han var ikke til å kjenne igjen! Store sår i ansiktet, – og skade på tennene. Og det ene øyet var fullstendig klistret igjen. Etter

denne hendelsen tok det noen dager før Helge gikk ut blant folk igjen. Og da han gjorde det hadde han fremdeles store blodposer under øynene som varte i 2 – 3 uker før de forsvant.

Slik kan også PTSD oppleves for en person som sliter med denne lidelsen.

Men Helge selv sier: «Denne opplevelsen, fordi om den var ganske brutal den natten det skjedde, så var denne episoden i forhold til opplevelsen med å leve med de mange problemene C-PTSD fører med seg gjennom en åtte år lang periode som intet å regne!»

Han fortsetter:

«Det kanskje mest vanskelige å leve med, er at du har så STORE problemer med å stole på noen. Du trekker deg vekk fra folk, til og med vekk fra din egen familie. Dette samtidig med at du opplever at ingen forstår hva PTSD egentlig er, – derfor føler du at ingen bryr seg, – og livet blir svært ensomt».

For ikke å snakke om de mange smertefulle uttalelsene som kommer fra enkelte personer. Som f.eks. sinte tilbakemeldinger etter noen av de gangene marerittet om natten har fått han til å ringe «kristne venner og kjente» i Norge. «Venner» og kjente som har fått mange muligheter til å sette seg inn i hva PTSD er da Helge gjentatte ganger har bedt om at de leser og forsøker å forstå.

Men så langt til liten og ingen nytte. Det er lettere for disse personene å beskylde Helge for å «overdrive», – for å «dramatisere» sin egen situasjon, – eller til og med for at han lyver om de faktiske forholdene. Eller når noen helt overfladisk kikker litt på hva PTSD er og som regel alltid først leser om at dette er en lidelse som ofte påføres soldater som kommer hjem etter en krig. Da stopper vel antagelig «studiet» der og Helge får følgende melding:

«Da kan da ikke for alvor mene at det du har opplevd er like brutalt og alvorlig for det en soldat ofte opplever i en krig?»

Vel, – sannheten er at PTSD er en lidelse som utløses som et resultat av alle mulige tenkelig typer traumatiske sjokk opplevelser. Slik som f.eks forretnings- mannen Dave fra Canada:

En annen forretningsmanns opplevelser

som førte til lidelsen PTSD:

Dave´s opplevelse med traumatiske opplevelser var for han en meget vanskelig serie med følelsesmessige angrep på sin person over en periode på seks måneder. En serie opplevelser som startet med at hans gode venn Thomas Leonard helt uventet døde. Leonard var grunnleggeren av en organisasjon som var kjent som «Coach U» og er kjent som «far til det meste som har med «coaching» å gjøre i verden». Leonard døde i 2003 i en alder av kun 47 år og etterlot selskapet sitt til Dave. Dave ble dermed kastet inn i denne ansvarsfulle jobben med for lite forberedelse og erfaring i det å lede et større selskap, for ikke å snakke erfaring med å takle en serie juridiske utfordringer som skulle følge like etter.

For ytterligere å forsterke sorgen fra det å ha mistet sin best venn og de stress-fulle problemene med flere søksmål, – så forlot Dave ́s kjæreste gjennom de siste 10 årene han for å gifte seg med en annen mann. Dette var en kvinne han hadde planlagt å gifte seg med. Alt dette ble ganske enkelt for mye for Dave og han klarte bare så vidt å holde seg selv gående inntil han omsider fikk et totalt sammenbrudd. Selv sa han:

«Jeg klarte bare rett og slett ikke alt dette noe mer, – jeg var kort og godt klar for å forsvinne fra denne jorden!»

Poenget med denne historien er at Dave fikk diagnosen PTSD etter hvert, og i en bok han senere skrev beskrev han mange av de samme symptomene som de Helge og hundretusenvis av andre PTSD offer sliter med. Dave fikk imidlertid etter flere år tilgang til profesjonell hjelp og 1. klasses behandling og ble etter hvert bedre, mye bedre.

Slik hjelp og behandling er imidlertid kostbart, (Helge står i kontakt med en meget anerkjent klinikk i Florida som flere har anbefalt ham, – men dette alene vil raskt koste 15 – 20.000 US dollar.) og det er først og fremst dette han forsøker å finansiere med den crowdfunding kampanjen han har satt opp på denne websiden.

Interessante linker til mer informasjon om PTSD:

  • Kontakt Helge her!
  • Få hjelp til din egen «crowdfunding» kampanje!
  • Viktige linker

For å få tilsendt ditt GRATIS ferie-sertifikat, - eller ditt Hotel GAVE kort når tiden er inne, du MÅ huske å fylle ut dette enkle skjemaet og «submit» det slik at vi kan sende riktig gave til riktig person. Betaler du med krypto valuta er «Transaction ID» meget viktig!

Når du har gitt din donasjon og sendt inn dette enkle skjemaet korrekt utfylt, vil vi også sende deg flere detaljerte opplysninger og informasjon om alle de 50 – 200 stedene du etter hvert blir i stand å velge ditt ferie-opphold fra.

Han ble min JUDAS!
Jan Ernst Gabrielsen, min før denne forferdelig
historien meget gode venn, men som tragisk
nok endte opp som en slags «judas» for meg.

Kjære Jan Ernst Gabrielsen:

Ja, – jeg skriver «kjære» Jan Ernst for i så mange år før overgrepet fant sted, – var du og jeg så gode venner, – et vennskap i bl. a. kristent fellesskap jeg satte så stor pris på! Men nettopp derfor har din holdning og dine meninger etter dette overgrepet sjokkert meg så til de grader inn i ryggmargen!

Du var den gode vennen, du var misjonæren og predikanten jeg virkelig og endelig trodde jeg kunne stole på! Og så viste det seg tragisk nok, – at også du ble en av de som stakk kniven i ryggen på meg! Du ble en forræder, – du sviktet meg på det mest kritiske og alvorlige punktet i mitt liv! Du Jan Ernst, ble dermed min Judas!

I en av de meget få terapi-timene jeg har hatt råd til å gå gjennom med en PTSD terapeut ble det forklart for meg at dette sjokket alene kan ha bidratt til utviklingen av C-PTSD i meg. Og det var dessverre ikke det første sjokket kristne har gitt meg gjennom mange år. Men på bakgrunn av hva hele denne forferdelige historien handler om, så ble hele din holdning, og de forskjellige tingene DU har sagt til meg om alt dette, – spesielt sjokkerende og enda mer smertefullt!

Jeg har sagt og skrevet det før Jan Ernst: Tenk om jeg var en kvinne som var blitt voldtatt av en felles venn, – og så sier du til meg i tiden etter voldtekten:

«Dette var jo bare for å hjelpe deg, – det var det beste som kunne skje!»

For det Jan Ernst, – er en meget god oppsummering av det du har sagt og skrevet til meg etter det overgrepet som fant sted i september måned 2012. Men du forstår vel fremdeles ikke at det å stjele en database, – at det å overta driften av et helt selskap bak eierens rygg ved å flytte alt over i et nytt selskap, – du forstår vel fremdeles ikke at dette er fryktelig galt?

Du vet at det jeg skriver i brevet til Magnar Kongestøl er den 100% sannhet! Du vet at du delte en lang e-post med meg på det flyet i Afrika, og som du hadde mottatt fra han like før, og du vet at det han allerede da ga uttrykk for var at jeg burde fjernes fra det selskapet jeg alene hadde bygget opp fra ingenting.

DU vet også, og kjenner et par av de andre historiene jeg i tidligere år har hatt med «kristne forretnings-forbindelser». Da stod du på min side, du hjalp meg og ga meg støtte. Du støttet meg i historier som også da gikk skikkelig ille ut over meg men som tross alt ikke var i nærheten så ille som den forferdelige historien du var en del av og som du nå forsvarer! Kan det være fordi du denne gangen hadde ca. en million kroner å tape hvis du ikke stod på mine overgriperes side?

Eller var du, som flere jeg har snakket med, inkludert et par PTSD terapeuter, sterkt har antatt du var, – var du med i «overgrepet» men mer bak i kulissene? Dette er alvorlige tanker også hos meg.

Uansett, – det er ille nok at du er i stand til å FORSVARE det som ble gjort Jan Ernst! Jeg, og flere med meg, – er ikke en gang i stand til å forstå hvordan det er mulig å forsvare noe slikt!? Når jeg har stilt spørsmålet;

«Hvor stor er forskjellen mellom en voldtektsforbryter, – og en person som krystallklart FORSVARER og mener voldtekten var det beste som kunne skje?»

da har ofte svaret blitt: Den forskjellen er ikke så stor Jan Ernst!

Uansett, – du er direkte ansvarlig for å bringe Magnar Kongestøl inn i mitt liv og mitt firma, – det var på din anbefaling han kom inn! Det var du som bl.a. reiste til Bergen, som introduserte meg for han og var sammen med oss i de første møtene jeg hadde med Magnar.

Derfor, – du er som et minimum indirekte ansvarlig for at jeg gjennom de siste 7 – 8 årene har levd i et til tider forferdelig smertefullt liv i et slags følelsesmessig og surrealistisk helvete p.g.a. min C-PTSD lidelse! Det var

definitivt ikke slik jeg hadde drømt om å leve min «pensjonist-tilværelse», og bestemt ikke slik som det nå har blitt siden jeg ble nødt å forlate mitt krypinn i Spania. Ikke en gang jeg hadde fantasi om at det kunne gå så til de grader fra vondt til mye, mye verre!

Men, – verken du eller Magnar Kongestøl er i stand til å se hvor kriminelt galt alt dette er! I din og Magnar ́s «syke hjerner» er det nemlig 100% ok å gjøre det som ble gjort i september 2012:

  • Det er 100% ok å stjele en kunde-database!
  • Det er 100% ok, mens eieren av selskapet er på ferie,- å bruke denne
  • stjålne databasen til å starte et helt nytt selskap totalt uten å involvere meg i det hele tatt! Uten å kontakte meg, uten å spørre meg! Det er vel dette som i skips-bransjen kalles for rent mytteri! (Var jeg virkelig en så forferdelig «kaptein»?)
  • Det var også 100% ok å selge aksjer til mitt selskaps kunder, aksjer som ble overpriset så KRIMINELT mye at hvis det ikke var det, – så var det helt klart på grensen til ren svindel! (Les mer om dette etter som boken «Fienden På Innsiden» blir skrevet og publisert her på denne websiden.)
  • Og til sist, – det var også 100% ok å gjøre alt dette med et resultat som førte til et så dypt alvorlig SJOKK hos eieren, (meg) at det førte til den vanskeligste utgaven av PTSD som er mulig, – C-PTSD.

Det siste punktet har jo verken du eller Magnar Kongestøl noen som helst forståelse for! Ganske enkelt fordi dere begge heller ikke kan forstå at noe slikt kan føre til et alvorlig sjokk for den det så alvorlig går ut over! Hvordan er det i det hele tatt mulig å kalle seg kristen og samtidig demonstrere en så alvorlig brist i medmenneskelig empati, forståelse og ikke minst total mangel på respekt for et annet menneske Jan Ernst!?

I boken «Fienden På Innsiden» vil både du, Magnar og alle andre som leser den, bl.a. få den «nakne sannheten» servert i vonde og tragiske detaljer om hva dette bl.a. har ført til for meg: En livssituasjon der kanskje de siste årene av mitt liv skal leves i konstante smerter og mye av de andre problemene ptsd fører med seg, – og til og med uten et sted å bo!

Det ENESTE jeg vil med alt dette Jan Ernst, – er å få tilbake det livet som ble stjålet fra meg!

Hilsen fra,

Helge

 

PS: Gjennom det meste av den tiden jeg brukte på å skrive dette brevet måtte jeg stoppe etter hver fjerde eller femte linje, – følelsene, smertene ble for mye og jeg måtte bare la tårene komme.

Magnar Kongestøl, en mann som dessverre er
direkte ansvarlig for uhyggelig mye fortvilelse og
smerter i en annen persons liv de siste 7 - 8 årene!

Til Magnar Kongestøl:

Jeg kommer nok ALDRI til å glemme den gangen jeg satt på et fly i Afrika sammen med Jan Ernst Gabrielsen i april måned 2012. Vi var så vidt jeg husker på vei fra Burundi til Rwanda og Jan Ernst satt ved siden av meg med sin lap-top computer for å lese gjennom endel e-poster.

Han hadde bl..a fått en lengre e-post fra deg der du skrev noe kritisk om det konseptet jeg hadde utviklet og konkluderte med at din mening var at kanskje tidspunktet allerede da var kommet til at «grunderen burde fjernes fra selskapet!» Jan Ernst flyttet sin sin lap-top over til meg slik at jeg kunne lese gjennom brevet.

Og mens jeg satt ved flyvinduet 30.000 fot over det Afrikanske landskapet leste jeg en ganske lang e-post fra deg til han, – en e-post som på en måte ble mitt aller første møte med deg. Mens jeg leste så jeg din «beskrivelse» av deler av konseptet du mente ikke var godt nok og konkluderte: «Du har jo nesten ikke forstått noe av det vi forsøker å oppnå her!»

Mange som kjenner meg vet også at jeg i mange år har kjent og ofte møtt den meget kjente kristne forretningsmannen Peter Daniels fra Australia. Et av hans råd til alle var at vi må flinkere til å kjenne igjen å ha respekt for «signalene» vi oppdager hos andre mennesker. Den STORE alvorlige feilen jeg gjorde i ettertid var at jeg ikke tok hensyn til det «signalet» jeg fikk fra deg 30.000 fot over fjellene i Afrika Magnar:

«Grunderen bør fjernes fra selskapet!»

Idag, – kall meg gjerne en idiot for at jeg ikke tok Peter Daniels sitt råd på alvor! For sannheten er jo, – du fikk meg ikke akkurat fjernet fra eget selskap, – men du lykkes smertefullt godt med å fjerne hele selskapet fra meg! Du vet utmerket godt hva du gjorde da du og andre tidligere venner stjal mitt selskaps innhold inkludert en passord beskyttet kunde database. Med noen få tusen stjålne kunder fortsatte så virksomheten i et helt nytt selskap der jeg ikke eide en eneste aksje, men med god hjelp av mitt selskaps kunder som basert på uærlige opplysninger investerte millionbeløp i det nye selskapet. En stor gruppe kunder som du forøvrig også kjørte ut i elendighet med store tap ved at du/dere bare 6 måneder senere kjørte det nye selskapet «i grøfta» med millioner i tap for investorene. Alt dette bare få måneder etter min flyreise i Afrika!

Alt dette, – og dessverre med en salgs forbindelse til tidligere forferdelige opplevelser har hatt i livet med såkalte «kristne forretnings-partnere» førte til et så stort SJOKK for meg at jeg kun 3 måneder senere fikk diagnosen PTSD, – senere utvidet til C-PTSD. Du kan snart lese mer om hvordan dette skjedde, og om mange andre forferdelige ting det førte til, i mitt «åpnings- kapittel» i boken «FIENDEN På Innsiden!»

Og, – som et resultat av alt dette igjen har jeg nå snart i åtte (8) levd et liv med konstante smerter, – tidvis så alvorlig og djevelsk smertefullt Magnar Kongestøl at jeg alene i min seng om natten både har grått, skreket og ROPT om hjelp ut i det mørke rommet.

Dette er først og fremst DU 100% ansvarlig for Magnar, et ansvar du i snart åtte år totalt har nektet å ta på deg. Og det til tross for at du vet, – at du allerede i april måned 2012 i e-post til Jan Ernst Gabrielsen «avslørte» dine planer om å kaste meg ut av eget selskap. En plan du da også forsøkte å få Jan Ernst med på?

I din verden er det antagelig så galt at det er helt normalt å gjøre alt det du fikk andre med på å gjøre i september måned 2012. Han som eide selskapet og hadde brukt fem år av sitt liv på å bygge det opp, fikk ikke en gang en telefon fra deg, ikke en gang en SMS eller e-post! Du bare kjørte brutalt på og over meg! Du brukte muligheten for alt den var verd siden jeg var bortreist og ville bli bortreist en god stund.

I tillegg har du både ovenfor mitt selskaps kunder, og ovenfor flere felles bekjente, «forklart» din brutale handlingsmåten med løgner om at du/dere

bl.a. hadde «funnet ut» at mitt selskap i praksis var konkurs!?? Løgn!! Blank løgn Magnar Kongestøl!

Du viste en TOTAL mangel på hensyn og omsorg for et annet menneske når du ikke engang bryr deg om hva slags konsekvenser din handling kan få for han det går utover!? Og du vet fremdeles ikke alt om disse konsekvensene, men vil få vite det når du leser boken min som, – avhengig av hva min livs og helse situasjon tillater,- blir ferdig skrevet og publisert online de neste få månedene. De første to kapitlene er allerede skrevet.

Dine handlinger i begynnelsen av september måned 2012 førte til at jeg fikk et stort sjokk, så alvorlig at jeg kollapset/besvimte på gulvet der jeg stod den tidlige ettermiddagen de den livsødeleggende telefonen kom til meg fra Norge. Les «kapittel 1» i boken min her. Sjokk og traumatiske opplevelser kan føre til PTSD Magnar Kongestøl.

Dette er hos meg siden bekreftet både av en lege med kunnskap på området her i Nikolaev i Ukraine, et sted jeg ble tvunget å «flykte» til like før jul 2019. Les mitt forord i boken som du finner her. Denne legen anbefalte meg å reise til en kjent PTSD ekspert i Moskva hvilket jeg gjorde 6 – 7 uker senere. Og av han fikk jeg igjen bekreftet diagnosen. En diagnose som også ble bekreftet for ca. 3 år siden av en norsk ekspert på området med praksis i Spania.

Jeg skriver ikke dette for å plage deg, – jeg skriver ikke dette og fikk ikke hjelp til å sette opp denne websiden for å «ta hevn» Magnar Kongestøl. Jeg gjør alt dette fordi jeg er en 73 år gammel mann som virkelig kjemper for det jeg har igjen av et verdig liv på denne jorden. Et verdig liv du de siste 7 – 8 årene har stjålet fra meg!

Jeg har sagt det og skrevet det mange ganger før, – jeg GIR MEG ALDRI med denne kampen Magnar. Så lenge jeg våkner hver eneste dag og fremdeles har smerter, – noen ganger store smerter, – og fremdeles plages med svimmelhet, mangle på energi og flere andre plager relatert til PTSD, – så vil kampen fortsette! Og denne websiden, som både du og andre besøkende enda bare ser begynnelsen på, – blir med hjelp av noen som nå hjelper meg, det jeg håper skal bli selve kraft-senteret i denne kampen.

Du må ta ansvar for denne forferdelige situasjonen, – før eller senere. Jeg er, som du allerede vet hvis du har lest den informasjonen jeg har sendt til deg, til og med av Norge mitt såkalte fedreland, (les NAV) nektet min fulle pensjon og får kun netto ca. 8.000 kroner å leve av.

Jeg kan bare beklage, jeg gjør faktisk det, hvis dette blir ubehagelig for deg og din familie. Men jeg har ikke lengre noe valg. Det eneste jeg vil ha er å få tilbake livet mitt. DET er vel ikke for mye å forlange?

Med hilsen fra, Helge

PS: Hvis du bare visste hvor mange ganger jeg bittert har angret på at jeg ikke tok rådet fra Peter Daniels mer alvorlig: «Lytt etter signalene»:

«Grunderen bør fjernes fra selskapet!»