Historien om

«Fienden på Innsiden!»

DET ER UTROLIG HVOR MYE SKADE EN PERSON KAN PÅFØRE ET MED-MENNESKES LIV!

DET GJØR MEG FAKTISK FREMDELES VELDIG VONDT Å SI DET, OGSÅ ETTER NI (9) LANGE FORFERDELIGE ÅR MED DENNE LIDELSEN:

MAGNAR KONGESTØL, DU HAR ØDELAGT ET MENNESKES LIV!

Ja, – fordi når du nå leser dette fikk du vite at hoved-skyldig i denne forferdelige historien er en mann som heter Magnar Kongestøl.  Du kan eller vil bli i stand til å lese hele denne historien i boken «Fienden På Innsiden» som kapittel for kapittel blir publisert på websiden:  http://fienden-innsiden.net

Magnar Kongestøl er imidlertid ikke 100% alene ansvarlig.  Han er den hoved-skyldige, men deler ansvaret med flere andre tidligere «kristne forretnings-partnere» som gjennom en lang rekke år har gitt meg flere andre forferdelige opplevelser og store skuffelser. Og ikke minst også med norske myndigheter!

Magnar Kongestøl ble med sitt overgep på meg imidlertid den personen som til slutt UTLØSTE den forferdelige lidelsen C-PTSD hos meg.  Her er kun en mindre begrenset liste med skader og annet HAN er direkte ansvarlig for:

  • Magnar, – dine handlinger førte til at jeg fikk en farlig kollaps på gulvet i lobbyen på det hotellet der jeg bodde i September måned 2012, og som faktisk førte til den forferdelige  lidelsen C-PTSD og en alvorlig skade i min hjerne!
  • Du er direkte ansvarlig for at mitt private liv og økonomi ble knust og ødelagt, og med det resultat at jeg påførte andre personer økonomiske tap og store skuffelser.
  • Dette i tillegg til at du var ansvarlig for å lure mine tidligere kunder til å investere millionbeløp i det nye selskapet du sammen med andre satte opp. Et selskap som under din ledelse ikke klarte å holde det gående i mer enn seks (6) måneder før det hele gikk fullstendig galt med milliontap for mine kunder.
  • Du, Magnar Kongestøl er ansvarlig for at jeg i ni (9) lange forferdelige år ikke har opplevd en eneste dag 100% fri for smerter og heller ikke en dag uten tildels STOR og meget plagsom svimmelhet.
  • Du, Magnar Kongestøl, er direkte ansvarlig for at en dag da svimmelheten var så stor at jeg bare måtte ligge til sengs, men BLE NØDT TIL Å FORSØKE Å GÅ PÅ TOALETTET, med det resultat at jeg ikke klarte å stå på gulvet ved siden av sengen men stupte rett inn i murveggen med ansiktet først!  Mange minutter senere kommer jeg til meg selv i en STOR blodpøl på gulvet, kom meg sakte tilbake på føttene og fikk SJOKK da jeg så meg selv i speilet.  Ansiktet så ut som en blodig hamburger og en tann var knust!
  • En dag sist vinter i Riga i Latvia var en spesielt smertefull dag.  Men jeg måtte ut og kjøpe litt i butikken.  På veien tilbake fikk jeg et smerte-angrep som et voldsomt «lynnedslag» i kroppen min med det resultat at jeg besvimte og totalt falt sammen på gaten i «The Old City» i Riga.  DU er direkte ansvarlig for dette Magnar Kongestøl!
  • DU er også ansvarlig for at jeg i perioder overhodet IKKE fungerer, ikke makter å gjøre det som er nødvendig i et forsøk på å tjene penger, at ting derfor tar alt for lang tid, at andre derfor mister sin tillit til meg.  Den negative kjede-reaksjonen føles noen ganger uendelig!
  • Når jeg skriver alt dette nå, så begynner jeg å gråte!  Du, Magnar Kongestøl er direkte ansvarlig for det som helt sikkert er mange ti-talls LITER med tårer over de siste 9 forferdelige årene!

Men, – du har løyet om sannheten i denne historien Magnar Kongestøl, – du NEKTER å ta noe som helst ansvar for det faktum at du har ødelagt et menneskes liv!  Og, – du kaller deg vel fortsatt som en «personlig kristen»?

Hvilken TRAGISK konklusjon må jeg ikke bare avslutte med:  Heldigvis har jeg også noen IKKE-kristne venner.  De viser en større forståelse, – en av dem har hjulpet meg SÅ MYE at jeg aldri i dette livet vil bli i stand til å gi like mye tilbake! Uten denne personen, og et par andre, hadde jeg SIMPELTHEN IKKE OVERLEVD de første 7 – 8 årene etter ditt forferdelige overgep mot meg og mitt selskap Magnar Kongestøl!

PS:  Det er bare en annen gruppe personer som skuffer meg og gjør meg om mulig mer vondt enn hva du har gjort Magnar, – og det er andre kristne som trekker seg unna meg nå,som til og med ikke vil ha noe mer med meg å gjøre!  Som med sine ord og oppførsel forteller meg at de aller helst vil at denne forferdelige historien bare skal «kostes under teppet» og glemmes for alltid!

Men da bør de helst også ønske seg min død! For så lenge jeg igjen våkner neste dag, og så lenger jeg lever med opplevelsen av at min C-PTSD lidelse ikke blir bedre, men i stedet sakte men sikkert blir verre, da vil jeg ALDRI tillate at min person og mine lidelser bare blir «kostet under teppet»!  Jeg vil om nødvendig kjempe denne kampen til min død!