Historien om

«Fienden på Innsiden!»

I denne bygningen sitter 165 av folkets valgte representanter, med en lønn på over 1 million kroner pr.år betalt av folket. Men det alvorlige spørsmålet i dagens Norge blir: Hvor alvorlig tar de sin «representasjonsplikt» ovenfor det folket som ga dem disse høyt betalte posisjonene, med fordeler, pensjonsordninger osv. som vanlige borgere bare kan drømme om! De 165 valgte representantene for folket er også direkte ansvarlige for de institusjonene de har vært med på skape og lage lover og reguleringer for, - men hvor alvorlig tar de dette ansvaret? Hvor alvorlig er hver enkelt av dem villige til å ta sitt ansvar når en eller flere av disse institusjonene totalt svikter med konsekvenser der folks liv blir ødelagt, og der mange tar sine liv i fortvilelse?

Det Norske Storting:

Justis departementet
og Politi-etaten.

NAV
Arbeids og Sosialdepartementet.

Kemner
og
lignings-vesen.

Helge ́s utrolige historie inkluderer også en del der han ble en utrolig part i den såkalte «NAV-skandalen» som ble en gigantisk sak i alle media i Norge de siste

månedene av 2019. Du vil bli i stand til å lese mye mer om den delen av historien i boken «Fienden på Innsiden». Det er også denne historien sammen med flere andre historier om Helge og hans opplevelser med norske myndigheter som førte til at et bilde av Stortinget ble en del av bokens forside.

Helge har siden sommeren/høsten 2019 og senest i januar 2020 skrevet flere brev til samtlige stortings-representanter om sin sak, både i forhold til historien om NAV og om alle de andre utrolige opplevelsene han har hatt med norske myndigheter. Men, – så langt, – praktisk talt totalt uten å få et eneste svar fra noen!

Her sitter de 165 stortings-representantene, betalt ca. kr. 1 million pr. år av norske skattebetalere, med fordeler og pensjoner som vanlige skattebetalere bare kan drømme om. Og samtidig snakker de ofte om «enkeltmennesket» i samfunnet. Men samtidig, – i praksis har de verken tid eller evne til forståelse for det «enkelte menneskes» behov der ut i det virkelige norske samfunnet!

Denne spesielle delen av denne websiden vil, med mindre en god løsning kommer på plass først, – bli en side som vi håper vil sørge for at stortings-representantene på Det Norske Stortinget vil bli vekket til en større respekt for de velgerne som ga dem deres meget godt betalte jobber til å begynne med. Med en klar beskjed om å hjelpe og representere dem!

Følg
med, på denne siden kommer mange like triste som spennende oppdateringer!

Kontakt Helge her

Vinn et GRATIS ferie-opphold!

Untitled-1-1024x296

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse og du vil motta interessante oppdateringer. Som f.eks. når et nytt kapittel i Helge’s bok “Fienden på Innsiden” har blitt publisert og om hvordan det ellers går med Helge i hans kamp mot C-PTSD lidelsen. Alle som registrerer seg blir også med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS luksus ferie-opphold som beskrevet bak denne linken: DONER! Få GRATIS ferie-opphold!