Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Kristne i forretning:

Først stod Helge i en gruppe som dette der alle ba for han og hans firma og deres felles fremtidige suksess sammen!

Så, - bare 6 - 7 uker senere tok en av dem initiativet, overbeviste flere av de andre og STAKK KNIVEN I RYGGEN HANS!

I boken «Fienden på Innsiden» forteller Helge om flere forferdelige sjokk- artede opplevelser han har hatt gjennom livet med kristne forretnings- partnere. Hvorav den siste ble den mest brutale og værste av dem alle som illustrert med de to bildene over. Men, – han har som et delvis resultat av disse opplevelsene oppdaget og erfart to andre ting:

  • Helge har blitt kontaktet og blitt fortalt flere historier om hva andre, og da spesielt andre ikke-kristne personer har opplevd med kristne i forretning. Tildels sjokkerende historier som definitivt ikke setter Guds folk her på jorden i et positivt lys!
  • I mange tilfeller har Helge fortalt om et par av sine historier når han har sittet sammen med andre kristne «i hyggelig lag». Og da nikker flere av de som hørte på og sier nesten unisont: «Ja, – slik er det tragisk nok alt for mye av av, – vi kjenner også til alt for mange historier om kristne i forretning, kristne i forbindelse med penger, – som absolutt ikke er bra!»

Dette ønsker nå Helge å sette søkelyset på ved hjelp av denne websiden og boken «Fienden på Innsiden». I denne delen av denne websiden kommer det mer informasjon og et par – tre andre historier om «kristne i forretning». Følg med!