Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Det var de siste ordene i et brev fra NAV Sandnes, (det NAV kontoret som er ansvarlig for pensjons-utbetalinger) til Helge i slutten av november måned 2019. Det brevet som ble det endelige AVSLAGET på Helge ́s søknad om å få utbetalt full minste-pensjon:

«Du må legge frem kopier av flybilletter som viser alle inn og utreiser fra/til Norge gjennom de siste årene!»

Men, – som en privatperson, hvem i all verden er det som tar vare på flybilletter for alle inn og utreiser fra Norge de siste 8 – 10 årene f.eks? Det er UHØRT, – det er sjokkerende at et endelig avslag på penger som er 100% nødvendig for å leve blir basert på et slikt UTROLIG krav! Og dette ble et avslag gitt han av et land som samtidig er delvis ansvarlig for at han også har fått en meget alvorlig og vanskelig å leve med sykdom: C-PTSD, (Complex Post Traumatisk Stress Dysfunksjon). Les mer om dette i boken «Fienden på Innsiden».

Lite ante imidlertid Helge at han på toppen av alt annet også skulle bli et av mange offer i den voldsomme NAV skandalen som sjokkerte hele Norge de siste to månedene av 2019. En skandale som enkelt fortalt handlet om  tusenvis av NAV klienter som urettmessige ikke hadde fått sine rettmessige utbetalinger fordi de hadde oppholdt seg i utlandet. Nesten 100 av disse ble til og dømt og kastet i fengsel!

Helge gjorde flere forsøk på å få noen til å sette søkelyset på hans spesielle situasjon midt oppe i denne gigantiske skandalen. Han skrev til og med flere brev til alle de 165 stortings-representantene som sitter på Stortinget, – til statsminister Erna Solberg, – til Arbeids og Sosialminister Anniken Hauglie og til flere andre. Men i praksis uten å få noe svar i det hele tatt! Det skal imidlertid nevnes at stats- minister Erna Solberg ́s personlige sekretær skrev følgende ord til Helge:

«Statsminister Erna Solberg har bedt meg skrive og fortelle at vi har oversendt ditt brev til Arbeids og Sosialminister Anniken Hauglie med beskjed om hennes departement må følge opp denne saken.»

Det ser imidlertid ikke ut til at arbeids og sosialministeren har noen som helst slags respekt for ordrer fra sin sjef statsministeren da Helge aldri fikk høre noe som helst fra Anniken Hauglie ́s departement.

Følg med, – denne siden blir senere oppdatert med mer informasjon om denne delen av historien, både i forhold til Helge og i forhold til andre offer for denne skandalen.

Kontakt Helge her

Vinn et GRATIS ferie-opphold!

Untitled-1-1024x296

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse og du vil motta interessante oppdateringer. Som f.eks. når et nytt kapittel i Helge’s bok “Fienden på Innsiden” har blitt publisert og om hvordan det ellers går med Helge i hans kamp mot C-PTSD lidelsen. Alle som registrerer seg blir også med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS luksus ferie-opphold som beskrevet bak denne linken: DONER! Få GRATIS ferie-opphold!