Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Kjære leser:

Her blir du i stand til, kapittel for kapittel å lese Helges historie etter hvert som han får skrevet de forskjellige kapitlene ferdig. Hvis du registrerer deg som interessert leser og kanskje «supporter» vil du få tilsendt en e-post hver gang et nytt kapittel er skrevet ferdig og publisert, – eller hver gang Helge ellers oppdaterer sin situasjon og fremdrift på den bloggen som også er knyttet til denne websiden. Hvert kapittel med bildet av boken til venstre betyr at dette kapittelet er skrevet ferdig og publisert.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 3:

Solen gikk ned på Grand Bahama!

Februar 1970 - Mai 1973

Helge beskriver det som for han ble intet mindre enn en eventyr-reise til
paradisøya Grand Bahama. Etterfulgt av en ca. 3 år lang suksess der han i
1972 ble utnevnt som «Broker of the year» foran 1.300 andre «brokers» fra
hele verden. En eventyr historie som inkluderte nesten et års opphold i Texas
og slutten med en måneds fengsel utenfor Trondheim sentrum.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 4:

Kenya - Syd-Sudan - Burundi og Rwanda gjennom 14 dager i April 2012.

April måned 2012

Jan Ernst Gabrielsen, som var aktiv som misjonær og foredragsholder i
menigheter i Afrika inviterte Helge med på en rund-reise i Afrika. Det var under
denne reisen Helge stiftet bekjentskap med Magnar Kongestøl for første gang.

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 5:

PTSD og C-PTSD, - bli kjent med den usynlige lidelsen, - en skade som ødelegger livene til millioner av mennesker hvert år.

Juni til August måned 2012:

I dette kapittelet vil du ble bedre kjent med den i mange tilfeller forferdelige lidelsen PTSD og spesielt C-PTSD. En lidelse med med i mange tilfeller meget alvorlige konsekvenser for mange mennesker. En lidelse som dessverre i de fleste tilfeller ikke lar seg 100% kurere.

white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 6:

Mitt første møte med Magnar Kongestøl, min personlige «overgriper»!

Juni til August måned 2012:

Da jeg på Jan Ernst Gabrielsen anbefaling møtte Magnar Kongestøl i Bergen for første gang hadde han en ledende stilling i den norske avdelingen av det multinasjonale amerikanske selskapet M-I Swaco – Schlumberger.

white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 7:

Arizona, bier, kaktus, kristne forretnings- partnere førte til min andre arrestasjon og den STORE nyheten i norske media den gangen.

Oktober 1983 til Desember 1984:

Fra null til godt over 30 millioner kroner i omsetning på kun 10 – 11 måneder er fantastisk bra i enhver form for forretning. Spesielt i 1984/85. Men lite forstod Helge at hans «kristne forretnings-partnere» i USA skulle stjele millioner av lasset og forsøke å legge all skyld på han!

white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 8:

De første 8 årene i et levende helvete.

Januar 1985 til November 1993:

Etter arrestasjonen startet politiet en såkalt etterforskning i et desperat forsøk på å finne bevise for alle de utrolige punktene i en fantasifull siktelse. Dette førte til en ny norsk rekord i hvor lang tid en sak er under «etterforskning» før den havner i retten. Åtte, hele, å år i et levende helvete for Helge.

white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 9:

FRIKJENNELSEN, et kriminelt skattevesen og et råttent politi-system.

November 1993 til April 1997:

Den såkalte «Arizona-saken» ble Helge ́s endelige brudd med Norge for all fremtid. Etter en tragikomisk rettsak der Helge ble 100% frifunnet for alle de alvorlige beskyldningene, befant han seg allikevel etter 11 år i en så alvorlig situasjon at han ble tvunget til å planlegge hvordan han skulle bli i stand til å forlate Norge for all fremtid.

white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 10:

Den neste kristne samarbeids-partneren til Helge heter Jack Lannom, med det fantastiske bok & utdannelses-konseptet «People First»!

September 2003 til April 2006:

Helge oversatte personlig den fantastiske «People First» boken skrevet av Jack Lannom til Norsk og fikk i nært samarbeid med gode partnere utgitt boken på eget forlag gjennom eget selskap i Drammen. Men dette ble nok et stort sjokk for Helge da Jack Lannom stakk både han og hans partnere i ryggen med den berømte kniven. En meget stygg historie der et tap på ca. 2 millioner kroner ble resultatet. Du vil snart også bli i stand til å lese People First boken her.

white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 11:

ALT VAR TAPT, - men et helt nytt million dollar forretnings-konsept ble født ut av katastrofen.

Oktober 2006 til Oktober 2007:

Helge forteller at han aldri vil glemme en hvit konvolutt den dagen da han igjen traff sin gode venn og lege Ingard på det som den gangen var Rica Elvehavn hotellet i Trondheim sentrum. Han hadde da i flere uker jobbet med utviklingen av et nytt forretningskonsept som skulle bli det største han noen gang hadde skapt. Men mye viktigere, – dette prosjektet skulle på flere måter bli hans endelige «redning» mens han gikk inn i den siste fjerdedelen av sitt liv.

white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 12:

ENDELIG! Det har blitt mulig å forlate Norge og flytte til Panama City i Panama!

Oktober 2007 til November 2008:

En mangeårig drøm har endelig blitt mulig for Helge, og det løftet han ga den hovmodige lignings-funksjonæren flere år tidligere ble virkeliggjort! Huset i Tyholtveien 76 i Trondheim ble tømt, mye ble solgt og resten ble flyttet inn i en container. Panama City i Panama var neste reisemål for Helge. ENDELIG skulle Helge få den friheten han så lene hadde drømt om! Men, hvorfor Panama City?
white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 13:

ENDELIG! Det har blitt mulig å forlate Norge og flytte til Panama City i Panama!

Oktober 2007 til November 2008:

Helge glemmer aldri den dagen han flyttet fra huset sitt i Tyholtveien 76 i Trondheim. Utenfor stod containeren med flyttelasset som skulle hentes av flytte-byrået. ENDELIG skulle det skje, – endelig skulle han bli virkelig FRI og slippe tankene på skatte-myndighetene som aldri så ut til å gi seg på sitt totalt urettmessige krav!
white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 14:

ELENA! Helge ́s store kjærlighet, en egen historie i historien!

Mars 2005 til November 2019:

Det var rett og slett et magisk øyeblikk med «kjærlighet ved første blikk!» Der stod hun under «Meeting Point» skiltet på Gardemoen med den røde kofferten sin og Helges øyne så ned i hennes. De første ordene som ut av munnen hans var: «DEG vil jeg bli meget forelsket i!» Dette var starten på en ganske utrolig kjærlighetshistorie som skulle gå som en rød tråd gjennom de andre historiene denne boken handler om.
white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 15:

Rundreisen i USA sammen med Magnar Kongestøl og det avgjørende møtet på kontoret i Riga August mnd. 2012.

Juli 2012 til August 2008:

Det som Magnar Kongestøl tok initiativet til og gjennomførte etter dette ble imidlertid intet mindre enn en menneskelig og økonomisk katastrofe for Helge, og for flere andre mennesker. Helge sier: «Magnar Kongestøl og hans venner har et voldsomt ansvar på sine skuldre som han/de nekter å ta ansvar for!»
white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 16:

Det første møtet med NAV og flyttingen til Spania som førte til at Helge nå også ble en del av NAV Skandalen.

Oktober 2007 til November 2008:

white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 17:

Etter fem år i Spania ble Helge TVUNGET til å flytte tilbake til Norge, en flytting som kun førte til at han for andre gang ble TVUNGET til å forlate Norge!

Oktober 2007 til November 2008:

Å leve i nesten 7 år med C-PTSD uten hjelp og behandling er utrolig i seg selv, men det var det Helge gjorde i Spania i mer enn 5 av disse 7 årene. En god venn og investor i hans selskap tilbød han leilighet og opphold i hans hus i Spania for å gi han hjelp til «å komme seg på bena igjen». Men så ble den gode vennen kreft-syk, ble nødt til å reise hjem til Norge og forandringer i husets eier-forhold førte til at han mistet denne bo-retten. Helge ble nå nødt til å dra tilbake til Norge hvor nok en god venn stilte hjelp til disposisjon.
white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 18:

Takket være NAV ble Helge tvunget til å «flykte» fra Norge for andre gang, - og denne gangen til Nikolaev i Ukraine.

Oktober 2007 til November 2008:

Denne delen av Helges utrolige historie handler også om hvordan han havnet på sykehuset p.g.a. sin PTSD lidelse, som et resultat av et brev fra NAV. Men handler også om hvordan de som skulle hjelpe nesten fikk han stengt inne på klinikk for psykiatrisk meget syke personer som er farlig for seg selv og sine omgivelser.
white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 19:

ALDRI har fremtiden vært mer usikker! Helge havnet midt i CORONA Virus krisen fastlåst (innestengt) i byen Nikolaev i Ukraine

Desember 2019 - April 2020

Som beskrevet i Kapittel 18 ble Helge nok en gang tvunget til å forlate (flykte fra) Norge og reiste like før jul 2019 til byen Nikolaev i Ukraine der han har et par gode venner. Men lite visste han da om den kommende CORONA Virus krisen! Loven i Ukraine gir imidlertid en utlending kun mulighet til å være i landet i opp til 3 måneder og den 19. mars var absolutt siste frist for å forlate Ukraine kommet. Derfor, den 17. Mars hadde Helge en flybillett for å kunne forlate Ukraine igjen. Men den dagen ble ALLE flyvninger ut av Ukraine kansellert og stoppet. Pengene for denne fly- billetten ble tapt, og nå har også all reisevirksomhet mellom byer i Ukraine blir stanset. I tillegg til at absolutt alle restauranter og serverings-steder er stengt. Helge bor nå på et lite billig hotel til kr.150,- pr. natt, men nå snakkes det også om at hotellene blir stengt da ingen bor der lengre. Så,- hva skjer med Helge? Men som han selv sier, – «Verden har blitt crazy, sammen med (dessverre) alt for mange kristne, med GUD har full kontroll!» Følg med når Kapittel 20 blir skrevet og publisert her.
white

FIENDEN På Innsiden!

Kapittel 20:

Noen avsluttende kommentarer om «Fienden På Innsiden», - både når det gjelder kristne menigheter og både politikere på Stortinget og byråkrater over alt i det offentlige systemet

April måned 2020:

Hvordan er det mulig at du som kristen kan mene at det er helt ok å stjele og ødelegge et firma som tilhører en annen person!? Og så forsøke å fortsette i et helt annet selskap der pengene ble brukt som av «fulle sjøfolk» og dermed kjøre verdier for flere millioner rett i do!? Hvordan kan du som en politiker på Stortinget nekte å kommentere alt det gale som skjer, la være å svare på brev og e-poster, og i det hele tatt late som ingen ting når det til syvende og sist jo er Norges 165 politikere som har det endelige ansvaret. Det er jo de som er valgt av folket for å ta dette ansvaret!

Kontakt Helge her

Vinn et GRATIS ferie-opphold!

Untitled-1-1024x296

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse og du vil motta interessante oppdateringer. Som f.eks. når et nytt kapittel i Helge’s bok “Fienden på Innsiden” har blitt publisert og om hvordan det ellers går med Helge i hans kamp mot C-PTSD lidelsen. Alle som registrerer seg blir også med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS luksus ferie-opphold som beskrevet bak denne linken: DONER! Få GRATIS ferie-opphold!