Historien om

«Fienden på Innsiden!»

FLERTALLET av den Norske befolkning står med hodene sine i sanden!

Er DU en av disse personene, med hodet ditt begravd i sanden?

Open Your Eyes” hadde jeg som et slags slagord for flere år siden.  Og aldri har det vært en anbefaling som er viktigere og mer riktig enn akkurat nå.  Idet vi nærmer oss slutten av 2021 har situasjonen rett og slett blitt meget FARLIG for de som velger å ikke “åpne øynene sine” og følge godt med på det som skjer i verden akkurat nå!

Jeg våger den påstanden at menneskeheten aldri tidligere i verdens historie har befunnet seg i en mer kritisk, mer spennende og mer livsforvandlende situasjon enn den situasjonen vi alle sammen befinner oss i akkurat nå.  Jeg våger også den påstanden at vi i løpet av det neste året eller to vil få oppleve en utvikling på forskjellige områder som vil SJOKKERE folk flest langt inn til benmargen!

Derfor, åpne dine øyne, innstill deg på morgendagen med et virkelig åpent sinn, og vær gjerne skeptisk til meste!  Ja, – du kan gjerne være skeptisk til det jeg skriver her også, men du er bare rett og slett DUM hvis du lar en slik skepsis “nekte deg” å gjøre dine egne undersøkelser!

Og da mener jeg at du VIRKELIG må gjøre dine egne undersøkelser!  Hvilket betyr at du må gå til mange kilder utenfor de mediene vi har vokst opp til å tro blindt på.   Gjør det snarest mulig, tiden er kort, og gjør det for din familie og for dine barns fremtid!

Som du kan lese om andre steder på denne bloggen har jeg en særdeles spesiell og smertefull historie bak.  En forferdelig historie med norske myndigheter, med tidligere såkalte “kristne forretningspartnere” og det jeg trodde var gode venner.  Allerede tilbake for 13 – 14 år siden ble jeg av min egen lege oppfordret til å forlate Norge for godt.  Og det handlet IKKE om noe slikt som at “helsen min ville fungere bedre i varmere strøk”.  Fordi om min C-PTSD lidelse betyr at jeg fungerer mye dårligere i Norge enn i andre land.

Jeg ble til slutt TVUNGET til å forlate Norge!  Alt dette kan du lese mer om andre steder her på bloggen min.  Det betyr at jeg også gjennom de siste 12 – 15 årene, og spesielt de siste 18 – 24 månedene har reist endel rundt i land som tidligere tilhørte Sovjet Unionen.  Og jeg har møtt og blitt kjent med endel meget interessante mennesker som jeg ikke kunne ha drømt om å møte og bli kjent med.  Dette har bl.a. vært personer som disse:

  • En kvinne som hadde jobbet nært sammen med President Volodymyr Zelensky i Ukraine og som fremdeles har ganske regelmessig kontakt med han.
  • En mange-millionær fra Hollywood i USA som hadde forlatt USA og California for godt og som ALDRI ville vende tilbake.  Han hadde i hele sitt liv jobbet med å finansiere Hollywood film-produksjoner og kjente endel meget kjente mennesker. Hans viktigst melding til meg var:  USA går med STOR sannsynlighet mot sin neste borgerkrig!

  • En MAFIA sjef i Odessa i Ukraine som var en meget hyggelig og hjelpsom mann.  En mann som også hadde noen meget interessante ting å fortelle.  Etter at jeg nå i mer enn 15 år har reist ganske mye til både Russland og Ukraine har jeg mer og mer forstått hvilken roller mafiaen spiller i disse landene og at sannheten ikke er så brutal sort/hvitt som folk flest tror.

  • Og så sent som på sen-sommeren i år ble jeg kjent med en person i Odessa som i noen år hadde jobbet som tidligere president Mikheil Saakashvili fra Tbilisi i Georgia.  Dette ble spesielt interessant for meg da Mikheil Saakashvili var en person jeg kjente godt til fra å ha fulgt ham og hans historie ganske nært gjennom flere år.

  • Og for ca. 8 – 10 år siden ble jeg kjent med militær-attacheen ved Den Amerikanske Ambassaden i Kiev i Ukraine!  Et tilfeldig møte en sen sommerdag også i Odessa da jeg nøt en pils utendørs hos Mick O’Neills Pub – det i Odessa kjente møtestedet for utlendinger i denne byen.  Og basert på noe av det han sa og fortalte meg fikk jeg bekreftet at noen av mine egne meninger og oppfatninger om Russland og forholdet øst – vest, faktisk var ganske riktig.  Og at det bildet vi får i media ikke alltid er det riktige.
  • Og som et avsluttende men antagelig lite flatterende eksempel, i Odessa ble jeg også godt kjent med en Amerikaner som drev et hotel der.  Det viste seg senere at han var fra Florida og der ettersøkt av FBI for 2 mord og for å stukket av av med ca. 12 millioner US dollar.

Gjennom et lengre liv har jeg også blitt personlig kjent med flere andre meget interessante personer som alle på sine måte har bidratt til at jeg fikk “åpnet øynene mine” skritt for skritt helt opp til det punktet jeg befinner meg ved idag.  Et punkt der jeg ser verden og det som skjer i verden idag med helt andre øyne enn “det store flertallet”.

En slik person var og er Mr. Peter Daniels fra Australia.  En av Australias rikeste menn som har levd et særdeles spesielt og interessant liv.  Han har i egenskap av alt det han har engasjert seg i, reist verden rundt og blitt kjent med mange av verdens meste kjente konger og presidenter.  Han og hans folk har jobbet som rådgivere i økonomiske spørsmål for flere land.  Jeg har truffet Peter flere ganger, spist middag med han og hans kone Robina ved enkelte anledninger, og det er spesielt to ting han har sagt til meg som sitter fast og har blitt med meg helt opp til i dag:

  • Helge, – husk på at det som regel alltid er slik at flertallet sjelden har rett!
  • “I alle fall i din levetid Helge vil du få oppleve at verden slik vi kjenner den vil bli snudd på hodet.  Vesten vil gå ned med STORE problemer og landene i den østlige delen av verden fra Russland og østover, vil komme opp i lederstilling og etter hvert overta mer og mer.

Vel, det siste er jo nå så til de grader korrekt, det var definitivt en profeti som Peter Daniels fikk helt rett i.  Og hva gjelder uttalelsen om at “flertallet sjelden har rett!” Så har jeg etter hvert så til de grader forstått hvor riktig det var også!

En annen meget rik person jeg jeg har blitt godt kjent med bor fortsatt i USA men han eier en global selskaps-gruppe med kontorer i mange land over fire verdensdeler.  Han kjenner bl.a. general Michael Flynn, den tidligere sikkerhetsrådgiveren til President Donald Trump meget godt.  Jeg har hatt flere samtaler med denne personen som jeg av spesielle grunner ikke ønsker å oppgi navnet på her nå.  Men la meg si det som følger:  Det skjer ting bak kulissene akkurat nå som vil føre til flere store hendelser i månedene som kommer.  Enkelte personer som leser dette bør nok forberede seg på noen SJOKK i tiden som kommer.

Jeg har også vært i en slik situasjon at jeg har hatt kontakt med en annen milliardær som bekrefter mye av det samme.  Det folk flest ser og tror de forstår i verden idag er ikke i det hele tatt sannheten slik den egentlig er.

Jeg mener jo ikke med bildet helt øverst her å fornærme noen.  Forsøker imidlertid kanskje å provosere litt i et forsøk på å få flere til å trekke hodene sine ut av sanden, gni seg litt i øynene og se seg rundt og fremfor alt bakenfor de vanlige mediene og TV skjermen.  SANNHETEN er tilgjengelig for alle som søker den, men det viktige ordet er “søker”.  Det å sette seg foran TV skjermen har imidlertid lite og ingenting med det å SØKE å gjøre.

Jeg kommer tilbake med nye historier i “Vår Verden i Dag” delen av bloggen min, bl.a. knyttet til noen av de over nevnte personene.  Historier du IKKE ønsker å gå glipp av!