Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Tårene spretter, jeg gråter uten kontroll, og krampen i leggene setter inn IGJEN!

JEG LIGGER TIL SENGS MED ET FRYKTELIG VONDT PTSD-ANGREP IGJEN!  SMERTENE RIVER I BRYSTKASSEN OG RUNDT OMRÅDET DER HJERTET ER.  TÅRENE SPRETTER, OG JEG ER I FERD MED Å FÅ KRAMPE I LEGGENE IGJEN.

Dato:  Mandag den 7. juni 2021.

Men frykt ikke Helge, – du har hatt så mange slike angrep de siste 9 årene, – du har blitt innlagt på sykehus 5 – 6 ganger på grunn av angrep maken til dette, – du VET det ikke er hjerte-infarkt. 

Jo, jeg vet det, men med kun med 90% sikkerhet da legen på sykehuset en gang fortalte meg at slike angrep KAN være farlig, også for hjertet.  Men her ligger jeg helt alene, ingen å snakke med, og det er UMULIG å ikke gråte i smerter og fortvilelse!  Etter 9 forferdelige år med dette er jeg nå så til de grader DRITT LEI av å leve på denne måten!!

Det blir vanskeligere og vanskeligere å ikke HATE!  Det er totalt umulig å ikke tenke på mine tidligere såkalte «gode venner» og «kristne brødre» som er 100% ansvarlig for å ha påført meg den forferdelige lidelsen kjent som C-PTSD.  Det er UMULIG å ikke rope ut til en hel verden hvor mye jeg kritiserer dem for at de nekter å ta sitt ansvar!

I gråtende fortvilelse kritiserer jeg også alt for mange andre «kristne» som i sin handling og reaksjon ovenfor meg for det meste viser at de bare ønsker at hele denne forferdelige historien bare skal kostes under teppet!  Og hva enda verre er, – for ikke å snakke om noen av dem som i stedet for å vise virkelig «kristen nestekjærlighet» i stedet VENDER MEG RYGGEN!

Det blir som om de bytter ut «kristen nestekjærlighet» med «hat»!  De kaller seg «kristne» og oppfører seg ovenfor meg som om jeg skulle være SPEDALSK!

DET alene er mer enn nok til å bli kvalm og syk av.  Jeg FORSØKER å unngå å hate, – jeg gråter i fortvilelse og roper til Gud om å få slippe mer av dette.  Men når jeg drukner i smerter og tårer kjenner jeg hatet komme….det er ikke til å unngå.

Og når det gjelder «krampene i leggene», – det er også en av alt for mange typiske reaksjoner et offer for C-PTSD må leve med.  

Hvis du kan tenke deg å HJELPE, besøk f.eks. disse websiden:   

http://fienden-innsiden.net

http://fienden-innsiden.net/PTSD