Historien om

«Fienden på Innsiden!»

WANTED! Den skyldige vil ikke ta sitt ansvar!

FINNES DET NOEN SOM KAN HJELPE MEG MED Å FÅ DEN SKYLDIGE TIL Å TA SITT ANSVAR?

Torsdag den 15. Juli 2021.

Det var ca. den 10. September i 2012 at jeg fikk den for meg SJOKKERENDE beskjeden på telefon mens jeg var på ferie ved Svartehavet et sted.  (Er p.g.a. omstendighetene rundt denne hendelsen ikke i stand til å huske nøyaktig hvor jeg var.). Og det var presist denne meldingen på telefonen, som gjorde at jeg besvimte og kollapset på gulvet der jeg stod.

Og, – resultatet av dette var at jeg fire måneder senere fikk diagnosen C-PTSD. (Complex Post Traumatisk Stress Dysfunksjon). Jeg har senere fått vite at dette har påført meg en form for SKADE på min hjerne som gjør at jeg i gitte situasjoner ikke lengre fungerer normalt slik et 100% friskt og ellers «normalt» menneske gjør.

(Jeg vil senere forsøke å gi en nærmere beskrivelse på hva denne «skaden» går ut på og hvordan den gjør sine utslag i mitt liv.)

Idag skriver jeg denne «rapporten» liggende til sengs med min lap-top computer på magen.  Klokken er ca. 12:00 midt på dagen, men etter frokost var svimmelheten så stor og plagsom at jeg ikke en gang klarte å sitte oppe på en normal måte!  Det er ikke første gang, – svimmelhet har blitt en mer eller mindre daglig del av mitt liv og har i de værste tilfellene ført til kollaps på gaten, et stygt fall i trappen, og en gang med det resultat at jeg falt fremover på soveromsgulvet og rett inn i murveggen med ansiktet først.

Resultat:  Jeg våknet etter noen minutter på gulvet omgitt av en stor pøl med blod.  Og som jeg etter hvert ble i stand til å se i speilet på badet få minutter senere, et ansikt som var gjort om til et blodig kjøttstykke!

En annen ting er smerter overalt i kroppen.  Smerter som gjør meg så til de grader sliten!  Smerter som suger all energi ut av meg i perioder!  Smerter som gjør seg gjeldene i omtrent alle kropps-deler og som gjør meg både fortvilt og rett ut sagt rasende sint noen ganger!  Sint fordi ingen viser vilje til forståelse, og INGEN av de ansvarlige er villige til å ta noe som helst ansvar.  Samtidig med at jeg føler jeg opplever at de fleste såkalte «kristne brødre og søstre» er langt mer opptatt med å koste hele denne forferdelige historien under teppet!  Dette skal vi helst ikke snakke om!   Du må jo forstå det Helge at det du holder på med er til skade for kristendommens gode rykte!  Så hva er det jeg «holder på med»?  Jo, – jeg skriver dette.  Jeg har fått god hjelp (av en muslim av alle mennesker!) til å lage websiden http://fienden-innsiden.net.  Og, jeg forsøker så godt jeg kan å skrive mer på boken «Fienden På Innsiden».  Jeg vil ha hjelp til å finansiere den meget kostbare behandlingen som er nødvendig!

Men nå har jeg igjen vært i et «helvete på jord» de siste 3 – 4 dagene!  Jeg opplever ikke at noen bryr seg!  Jeg gråter i fortvilelse!  Jeg er 100% alene med alt sammen!  Jeg lå på gulvet med krampe-lignende smerter som gjorde at jeg ristet i kroppen før jeg igjen mistet bevisstheten og fikk lov til å forsvinne inn i et følelsesløst mørke.  Det samme mørket som når jeg endelig får sove midt på natten.  Den dype gode søvnen, det eneste stedet der livet er noenlunde brukbart å leve når jeg endelig får sove!

Gjennom de snart ti (10) årene jeg har levd med denne lidelsen har min generelle helse-situasjon bare gradvis blitt dårligere.  Gjennom disse 10 årene har jeg så til de grader fått oppleve hva virkelig ensomhet og mangel på kjærlighet kan gjøre med et menneske.  Bare det at du ALDRI har noen å snakke med!!  Men, – ifølge Bibelen er det jo slik det skulle bli «i de siste tider».  At det imidlertid var «kristne brødre og søstre» som mer enn noen andre skulle sørge for at Bibelens ord ble oppfylt og samtidig gi meg denne opplevelsen, – DET hadde jeg aldri sett for meg!

I forrige måned fikk jeg en mulighet til å snakke med en lege og ekspert på PTSD fra USA.  Og han anbefalte meg en gruppe på tre forskjellige produkter som jeg absolutt burde begynne å bruke hver eneste dag gjennom kommende måneder.  Han viste til en rekke anbefalinger fra andre PTSD offer, og jeg må si at det jeg leste ga meg nytt håp.  Men, – da jeg også litt senere forstod at det vil koste meg ca. kr.3.400,- i måneden, (pluss et mulig tillegg på 20% mva. her hvor jeg bor f.t.) da forstod jeg raskt at dette ville bli økonomisk meget problematisk for meg.  Og den eneste personen jeg har et rettmessig krav til å sende regningen til er han som er hovedansvarlig for hele denne tragiske historien, Magnar Kongestøl i Norge.  Men, han svarer ikke på telefon, han svarer ikke på e-poster og via andre får jeg høre løgn-historier om hva han har å si om alt sammen!

JEG HAR IKKE LØYET MED ET ENESTE LITE ORD om alt det jeg har skrevet over, og om alt det jeg ellers har skrevete i boken min og på websiden http://fienden-innsiden.net! 

Derfor har jeg ikke nå noe annet valg enn å forsøke å øke min «kampanje» et par hakk.  En kampanje ikke bare med krav om rettferdighet og en form for oppreisning, men også om HJELP og økonomisk støtte først og fremst fra DE SKYLDIGE!  Og da må jeg rette dette mot Magnar Kongestøl!  Og det gjør jeg nå bl.a. med det bildet du ser over teksten i denne blogg-posten.  Et bilde jeg også har planer om å begynne å bruke på Facebook bl.a.

Hva slags kristent menneske er du egentlig Magnar som så brutalt kan kjøre over et annet menneske med de forferdelige skadene du påførte han som ble overkjørt for snart 10 år siden? (Meg)  Hvor er din «kristne nestekjærlighet» når du etter «overkjørselen» ikke en gang stopper opp og gir den overkjørte litt hjelp til å komme seg opp på bena igjen?  Ja, du har ikke en gang noen gang sagt, – «Unnskyld Helge!»

Og til alle dere andre kristne brødre og søstre som leser dette:  Hvorfor er dere ikke modige nok til å stå frem å si klart fra om hvor fryktelig galt det som har skjedd her er?  Hvorfor gir dere meg i stedet en sterkt følelse av at dere helst håper jeg «slutter å mase om dette» slik at vi en gang for alle kan koste denne historien under teppet for godt!?  La meg også spørre:  Våger dere i det hele tatt å virkelig studere hvor ALVORLIG C-PTSD kan være for et menneske?

Eller håper dere kanskje på at neste gang jeg eventuelt ligger på gulvet mellom sengen og veggen med krampe-smerter og gråter og roper i fortvilelse, – så vil jeg til slutt ikke våkne noe mer?  Så er dere alle kvitt både meg og hele denne forferdelige historien!

Nei!  Jeg skjemmes ikke lengre over at det gjennom de siste årene har vært alt for mye av gråt og tårer.  Jeg begynte ukontrollert å gråte litt igjen akkurat nå.  Kanskje det var fordi jeg måtte skrive dette, – kanskje det var fordi jeg opplever at spesielt den høyre foten min føles som om den er lam, antagelig p.g.a. de spesielle krampe-smertene som det har vært alt for mye av i det siste.