Historien om

«Fienden på Innsiden!»

ALLE kan tjene penger i den nye digitale verdenen! 

ALLE kan tjene penger i den nye digitale verdenen! 

I dag lever vi alle i en digital verden, med en stadig økende digital økonomi.  Og dette representerer et tidspunkt i menneskets historie som virkelig er super spennende!

I 2012 eide jeg et online reklame & media selskap med million-omsetning i dollar, og alt var 100% basert på internett i den digitale verdenen.  Jeg har faktisk vært med på forskjellige internett-baserte muligheter helt siden på midten av 90-tallet og kan derfor «skryte av» at jeg har både tjent og tapt millioner i denne verdenen.  Med andre ord, – jeg har mengder av erfaring på både godt og vondt.  Og, – jeg bruker alltid å si at det er det «vonde» jeg har lært mest av.

Etter mitt livs desidert aller verste og for meg mest skadelig erfaring høsten 2012, som er det viktigste utgangspunktet for boken «Fienden på Innsiden», så er jeg nå 8 til 9 år senere, igjen i ferd med å ta de første skrittene i den prosessen som kalles for «å reise seg igjen».  Og det er med utgangspunkt i dette at jeg fikk satt opp denne tredje «kategorien» eller «seksjonen» av denne bloggen som skal handle om mulighetene til å tjene penger online.  Hvis du derfor blir med på noe av det jeg vil omtale her, så blir du ikke bare med på en eller kanskje to muligheter som kan hjelpe deg selv og sterkt forbedre din egen økonomiske situasjon, men du hjelper også meg med å nå det for meg kritisk viktige målet som jeg omtaler her:  

http://fienden-innsiden.net/PTSD

La min erfaring komme deg til gode.  Ingen kan imidlertid tilby deg en inntekts eller forretningsmulighet med null risiko.  All «business» innebærer risiko, – og du bør aldri investere mer enn det du har råd til å tape i verste fall.

Husk også:  I dagens online marked er antagelig nærmere 80% (hvis ikke mer) muligheter som ikke holder hva de lover.  Og antagelig enda mer når vi snakker om muligheter som involverer digitale krypto valutaer og løfter om betydelige prosenter i inntekt hver eneste dag eller hver uke.  Et område der jeg føler at jeg kan bidra med noe er at med all min erfaring, inkludert mye dårlig erfaring, har jeg en god evne til å «lukte ut» ting som ikke er som de bør være.  Og her er noe av det jeg vil dele med deg her meget snart:

En absolutt unik investerings-mulighet:

Jeg har nå over de siste 3 månedene hatt muligheten til å gå i dybden av 2 -3 meget spesielle muligheter som jeg vil dele med deg her etter hvert.  Dette er bunn solide muligheter der det finnes et selskap bak med de beste referanser og med en historie på pluss/minus 10 år.  Og et av disse er et selskap i Israel med et absolutt unikt konsept som gir deg muligheten til, 100% passivt, – å tre – fire-doble dine penger i løpet av 10 – 12 måneder.  Og etter hvert, betydelig mer enn dette.

Dette selskapet har nå i flere år hatt et nært samarbeid med flere av de største og mest kjente investerings-fondene i verden, inkludert banker og krypto-valuta børser og kan vise til fenomenale resultater.  Dette takket være deres anerkjente ekspertise innen utviklingen av kunstig intelligens, (AI = Artificial Intelligence) for bruk i bl.a. valuta trading.  

Du vil meget snart finne ut mer her på denne bloggen.

Bli med i MOBIL Revolusjonen!

Jeg har ellers alltid vært opptatt av at for meg er det viktig at det jeg involverer meg i har en motivasjonsfaktor som handler om noe mer og viktigere enn kun det å tjene penger.  Derfor skrev jeg også for flere år siden boken «Making Money Doing Good»!

Med andre ord, – jeg vil gjerne være involvert i prosjekter som har en verdifull mening utover kun det å tjene penger.  Og et slik prosjekt som jeg gleder meg til å dele med deg og andre har veldig mye med et ord å gjøre som er i ferd me å bli meget viktig for vår rett til frihet, til et privat liv, – og til beskyttelsen av vår egen identitet og digitale data.  Dette blir nå kritisk viktig i et samfunn der nå nesten alt blir «digitalisert» på en eller annen måte.  Og ordet jeg snakker om er:

Desentralisering!

Dette starter med lanseringen av tre (3) helt nye «smart-telefoner» som på mange måter gjør det vi idag kjenner til som smart-telefoner, – «dumme»!  Ordene MOBIL Revolusjonen er på ingen måte en overdrivelse i denne sammenhengen.  Dette er også telefoner som vil betale deg for at du bruker dem!  Men viktigst av alt, – disse telefonene blir egentlig kun «porten» inn til en helt ny og totalt revolusjonerende desentralisert verden med muligheter du enda ikke har fantasi til å se er mulig.

Snart vil jeg fortelle deg om, – hvordan du med utgangspunkt i en av disse nye smart-telefonene, ikke bare kan få sjekket en lang rekke sider ved din egen helse hele hele tiden, – men også hvordan du ved hjelp av telefonen kan få en ny type revolusjonerende behandling!  «Science fiction»?  I går ja, – men mot slutten av 2021, – nei!

Det er også den desentraliserte delen av dette revolusjonerende konseptet som på en ny og revolusjonerende måte sikrer alle dine data på en måte som aldri før har vært mulig, – som garanterer å gi deg din frihet og ditt privatliv tilbake.  Og som sikrer at om du mister din telefon, – eller om den blir stjålet fra deg, – så har du IKKE mistet noe som helst av alt det du hadde lagret på den samme telefonen!

Du vil meget snart få vite mer her på denne bloggen.

Gjør din BY til «Din Million Dollar By!»

Jeg har i noe tid vært involvert i å utvikle et unikt online by-portal konsept, – ulikt alt annet av det du før dette har sett av slike by-portaler på internett. Dette konseptet lanseres snart under navnet «Din SMART By» og vil med stor sannsynlighet vekke oppsikt når det nå endelig skjer.    

Dette er imidlertid en mulighet kun for et sterkt begrenset antall personer da vi selvfølgelig kun skal inngå avtaler med en (1) person for hver by.  Og den personen som blir valgt ut for din by må også tilfredsstille noen spesielle krav som vi krever av vedkommende.

Dette er imidlertid så absolutt et forretnings-konsept som vil gi deg en million-inntekt i US dollar pr. år fra og gjennom din eksklusive «Din SMART By» online by-portal.  Faktum er, – når du får all informasjon og ser hvor sannsynlig dette er vil du bli meget overrasket, – og sikkert også meget begeistret.

Noen av de nødvendige kravene som blir stillet er:

  1. Du må forstå og beherske engelsk på en brukbar måte.
  2. Du bør helst ha litt erfaring fra det å gjør «business» med næringslivet.
  3. Du bør ha en viss interesse for digitale krypto valutaer.
  4. Du må vise vilje til å lære.
  5. Du må forstå og stå på vår side når det gjelder de meget viktige spørsmålene som «frihet» – «privatliv» – «ytringsfrihet» og være villig til å stikke hodet ditt litt frem for kampen for disse verdiene.  Du bør m.a.o. ha de samme “verdiene” som de vi står for.
  6. Og til sist, – du må være i stand til å etablere et eget selskap for dette og så investere ca. US$2.500,- i “Din SMART By” konseptet.

Hvis du svarer JA på punktene over, da kan du med spenning vente og få mer informasjon her på denne bloggen meget snart.

Kontakt Helge her

MOTTA en GRATIS 146 siders e-bok om det meste du behøver å vite om den digitale krypto valuta verdenen! Fremtidens pengesystem.

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse under og du vil med jevne mellomrom motta oppdateringer med meget interessante opplysninger relatert til de spesielle mulighetene Helge vil omtale på denne delen av bloggen. Helge har i mer enn 40 år jobbet med internasjonale forretnings-muligheter, og i over 20 år jobbet med slike muligheter på internett. Han har tjent og tapt millioner i løpet av disse årene og har et eksepsjonelt erfaringsgrunnlag på bade godt og ondt. Når du registrerer deg under vil du også få tilsendt en meget interessant 146 siders e-bok som gir deg en MEGET god innføring i den digitale krypto valuta verdenen, inkludert om NFT’ s (Non Fungible Tokens) og om De-Fi (Desentralisert Finans) som vil utfordre verdens banksystem. Alle blir også≥ med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS ferie-opphold som f.eks. beskrevet bak denne linken: GRATIS ferieopphold!