Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Din SMART-TELEFON er din FRIHET’ s værste FIENDE!

Se denne videoen om de 8 måtene: https://youtu.be/CVazBWGgg64

Dette handler om noe mye, MYE mer enn kun såkalte “deGoogled” smart-telefoner!  Dette er en serie nye, revolusjonerende virkelige SMART-telefoner som er som en portal inn i din nye 100% DESENTRALISERTE digitale verden!

Mr. Michael Proper er øverste sjef og grunnlegger av en selskaps-gruppe kjent som CLEAR-gruppen.  For ca. 11 år siden startet de på utviklingen av et prosjekt som handler om å skape en fullstendig ny og 100% DESENTRALISERT digital verden.  Et prosjekt som 100% vil gi den enkelte person TOTAL kontroll over absolutt alt av sitt liv i vår etterhvert altomfattende digitale verden.

Merk deg at jeg skrev at hver telefon er en PORTAL inn i din nye 100% desentraliserte digitale verden.  Dette betyr at din nye “smart-telefon” (en telefon som er smart FOR deg, ikke for myndigheter og “big-tech” selskapene) handler om så veldig mye mer enn kun telefoni.  Faktum er, telefon-delen representerer ikke en gang 5% av hva din nye CLEAR smart-telefon kan gjøre for deg. Her er noen punkter om hva dette handler om:

  • 100% kryptert telefoni og chat-kommunikasjon på blockchain.
  • Ditt eget nye desentraliserte bank og finans system for både krypto og fiat penger.
  • Ditt nye globale ID-system, et system som KUN DU har kontroll over og som til og med kan brukes som innloggings-system på alle websider og kontoer du måtte ha online.
  • Innebygget HELSE scanning system som kan brukes til å sjekke helsen din i forbindelse med alle deler av kroppen din. I løpet av 2022 vil din CLEAR telefon også bli portalen inn til en teknologi der du kan HELBREDE deg selv!
  • Et MEGET avansert kryptert e-post system er bygget inn i hver telefon.
  • Hva om din nye telefon også kan bli portalen inn til en ny desentralisert metode å produsere mat på, ved hjelp av ny teknologi som øker produksjon og vekst av alt fra frukt og grønnsaker til trær og t.o.m. naturlige medisiner med flere hundre prosent?

De over nevnte punktene er kun “toppen av isfjellet” her.  Bli med meg sammen med Mr. Michael Proper og hans fantastiske team og hjelp oss å bygge en 100% desentralisert digital verden.  Mr. Proper og hans team har i mange år hatt et meget nært samarbeide med Hewlett-Packard. Dette er et bunn solid og 100% seriøst konsept som du trygt kan bli med i.  Du kan registrere deg som en “INFLUENCER” helt GRATIS her:

https://clearunited.com/r/freedomlife

Eller om du kun er interessert i å kjøpe en telefon eller flere for din familie, gå til butikken her:

https://www.clear.store/pages/r/freedomlife

Jeg anbefaler deg også å bli med i vår norske Facebook gruppe med navnet MOBIL Revolusjonen der det er lagt ut svært mye informasjon om det meste som har med CLEAR å gjøre:

https://www.facebook.com/groups/786063375312442

Og så, ta deg 2 – 3 minutter og se på denne videoen om hvor utrolig VIKTIG ordet DESENTRALISERING har blitt i våre digitale liv!

Mr. Michael Proper var en av hoved-talerne under RE-AWAKEN AMERICA arrangementet i Texas for en ukes tid siden.  Sammen med talere som General Michael Flynn og mange andre.

Her kan du se en video der Michael Proper taler under overskriften “How To Have A Phone Which Does Not Spy On You?”  Her kan du også se og høre han snakke om det prosjektet selskapet bygger under navnet “Digital World“.  Alt dette handler om en utrolig omfattende og komplett pakke-løsning som kan gi oss alle håp om at verken FRIHET eller Ytringsfrihet og vår rett til et absolutt PRIVATLIV er tapt.  Men hver enkelt av oss må bli med på kampen for å sikre disse verdiene inn i fremtiden.

Men igjen:  Det er viktig at alle forstår at dette handler om så veldig mye mer enn kun en serie nye smart-telefoner!  Det handler om din sikkerhet og din FRIHET i vår felles digitale verden.  En sikkerhet og frihet som pr. idag er stor grad rett og slett er stjålet fra oss.  Men det finnes fremdeles en vei ut av uføret før det er for sent.

Jeg ber deg ikke nødvendigvis om å investere i din eget frihet og sikkert ved å kjøpe en CLEAR smart-telefon idag.  Du må selvfølgelig gjerne gjøre dette ved å bestille din nye CLEAR telefon idag.  Husk imidlertid på at frakt og norsk mva kommer i tillegg til de oppgitte prisene i US dollar.  Men også inkl. frakt og mva. så er prisen på en CLEAR telefon meget konkurransedyktig sammenlignet med enhver Samsung eller Apple telefon.  Og kvaliteten, kapasiteten og ikke minst de mange mulighetene overgår ellers alt hva som finnes i markedet!

Det jeg som et absolutt minimum på det sterkeste anbefaler deg å gjøre er at du omgående begynner å sette deg inn alt det som har med ditt digitale liv å gjøre før det er for sent.  Gjør det for deg selv, for dine barn og for alle andre i din familie.  Hvis du f.eks. registrerer deg GRATIS her får du tilgang til svært mye informasjon som ikke er lett tilgjengelig i det offentlige rom:

https://clearunited.com/r/freedomlife

Og igjen, bli med i Facebook gruppen vår:

https://www.facebook.com/groups/786063375312442

Og til slutt, ta deg noen minutter og hør på hva f.eks. den kjente Edward Snowden har å si om den digitale verdenen og om hvor farlig hvor digitale fremtid faktisk kan bli for oss!  HVIS vi ikke tar noen grep nå!

 

Kontakt Helge her

MOTTA en GRATIS 146 siders e-bok om det meste du behøver å vite om den digitale krypto valuta verdenen! Fremtidens pengesystem.

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse under og du vil med jevne mellomrom motta oppdateringer med meget interessante opplysninger relatert til de spesielle mulighetene Helge vil omtale på denne delen av bloggen. Helge har i mer enn 40 år jobbet med internasjonale forretnings-muligheter, og i over 20 år jobbet med slike muligheter på internett. Han har tjent og tapt millioner i løpet av disse årene og har et eksepsjonelt erfaringsgrunnlag på bade godt og ondt. Når du registrerer deg under vil du også få tilsendt en meget interessant 146 siders e-bok som gir deg en MEGET god innføring i den digitale krypto valuta verdenen, inkludert om NFT’ s (Non Fungible Tokens) og om De-Fi (Desentralisert Finans) som vil utfordre verdens banksystem. Alle blir også≥ med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS ferie-opphold som f.eks. beskrevet bak denne linken: GRATIS ferieopphold!