Historien om

«Fienden på Innsiden!»

En NORDMANN som ble MILLIARDÆR i dollar på online spill!

Fra en gjennomsnittlig STATS-ansatt lønn til MILLIARDÆR på under to (2) år.  Historien om en ung nordmann som flyttet til Vietnam!

La meg først av alt understreke at det er umulig for meg å legge frem håndfaste bevis på den historien jeg nå skal fortelle.  Jeg kjenner imidlertid personlig en god venn av vedkommende som har fortalt meg historien, – og både det spesielle selskapet som gjorde han til milliardær og utviklingen når det gjelder omsetning og verdien på konseptets krypto-valuta er meget lett å bevise!

Den unge nordmannen som skjuler seg bak denne historien, (og som IKKE ønsker at hans identitet skal bli kjent, hvilket jeg tror jeg kan forstå) jobbet som en vanlig kontor-ansatt i staten “et sted i Norge”.  På fritiden hadde han en lidenskap:  Og det handlet om å spille flere av de mest populære online konkurransebaserte spillene som var populære for tre år siden.  Han var med i flere online “spill-samfunn” der entusiastiske spillere møttes og spilte sammen og mot hverandre.

For ca. 3 år siden møtte vår unge stats-ansatte nordmann en ung mann fra Vietnam i et av disse spill-samfunnene og de begynte å spille sammen med stadig økende glede og entusiasme.  To virkelig likesinnede hadde møtt hverandre og kjemien som utviklet seg mellom de to var tilnærmet perfekt.  De to brukte også mye tid på bare å snakke sammen, og selvfølgelig, mye av det de snakket om handlet også om online spill!

Dette førte så til at de utvekslet forskjellige ideer omkring hvordan de selv så på denne bransjen og hva de kanskje kunne ha gjort bedre sammenlignet med det som var på markedet av slike spill-konsepter så langt.

En sen kveld etter at de hadde gjennomført flere morsomme spill-runder sammen, kom de tilbake til ideene sine igjen.  Og jo mer de snakket om det jo mer entusiastiske ble de!  Kanskje de hadde snublet over noen ideer sammen som kunne bli til noe virkelig stort?  Den unge norske nordmannen var ikke i tvil.  Få dager senere så han opp jobben hos staten, kjøpte en enveis flybillett til Vietnam og dro av gårde like før det såkalte corona viruset slo til over hele verden.

I Vietnam satte de to mennene seg sammen og begynte å planlegge.  De trengte dyktige programmere til å programmere ideene deres og samtidig også dyktige web-utviklere.  Det de hadde av kapital selv var ikke en gang i nærheten av å være nok så de solgte ideene sine til et par andre investors og dermed var utviklingen i gang av det som pr. idag har blitt og kun kan omtales som et fantastisk online EVENTYR!

Ved årsskiftet 2020/21 begynte spillinteresserte personer å få tilgang til informasjon om hva som skulle lanseres.  Et helt nytt og annerledes online, konkurransebasert spillkonsept med sin egen krypto-valuta.  En valuta som den 1. januar 2021 var notert til en pris på US$0,59 per token.  Idet konseptet var i ferd med å bli lansert til en stor spill-entusiastisk verden den 1. Mars 2021 var prisen allerede kommet opp i US$1,64 per token.

Men så, i det dette skrives koster en token i dette konseptet US$158,10!  Med andre ord fantastiske 267 ganger mer enn den 1. januar 2021.  Og hele 96 ganger mer enn for kun 8 måneder siden!  Sagt på en annen måte:  Hvis du hadde investert f.eks. $1.000,- i denne valutaen den 1. mars i år, så ville du ha sittet på nesten $100.000,- idag!

Så, – hvilket selskap er det jeg snakker om her?

Har du hørt om Axie Infinity?  Et av de aller mest suksessrike spill-konseptene noen gang lansert, og med en stor majoritet av alle spillere bosatt i Asia.  Her er noen meget interessante fakta tall pr. den 7. November 2021, kun åtte (8) måneder etter at dette spill-konseptet først kom på markedet i Mars måned 2021.

  • Axie Token utvikling:   US$1,64 den 1/3-21.    US$158,10 den 7/11-21
  • Axie Token market cap:  Tokens i sirkulasjon: $9,639,064,366.  Alle tokens, også de som ikke er i sirkulasjon:  $42,729,505,872
  • Axie total omsetning Mars – Oktober 2021:  2,3 milliarder US dollar!

Når du ser og forstår disse tallene forstår du ikke bare hvor nesten helt utrolig dette er, – men du forstår også noe om det fantastiske potensialet i denne bransjen, når du har det rette konseptet!   Det å kunne skape store milliard-verdier i løpet av kun noen måneder er faktisk fullt ut mulig!  Tenk deg da hva som kan skapes på 2 – 3 år!

Og en ting til:  Pr. idag må du regne med å investere minimum US$400,- for å bli med i Axie.  Men en investering på $1.065,- er det som er anbefalt for best resultater!  Dette er svært mye penger for folk i de fleste land i Asia, – men Axie Infinity fortsetter å vokse og setter hele tiden nye rekorder.

Uansett, med tallene over i friskt minne er det ikke vanskelig å forstå hvordan en helt vanlig stats-ansatt fra Norge ble milliardær i dollar som medeier i Axie Infinity!  Og at han ble det på mindre enn to (2) år!

Med SuperOne blir du i dag med fra der Axie Infinity var i Mars mnd. 2021.

Idag kan alle bli med i SuperOne absolutt GRATIS!  Ikke bare det, du blir tilbudt en såkalt Super Gift som også er GRATIS og som inneholder 5 Super Tokens og 50 spill-credits.   (Tenk deg om en SuperToken også går opp til $158,- i verdi (eller mer) da har du fått en gratis gave verd 5 x $158,- = US$790,-!  (Dette er selvfølgelig ikke et løfte, kun litt spekulasjon om hva som kan skje i tiden som kommer.)

Tenk deg videre at du over de neste 4 – 6 ukene lykkes med å GI BORT Super Gift pakker til kun 10 andre personer!  For hver pakke du GIR BORT blir du betalt ytterligere 5 Super Tokens, og dermed har du fått 10 x 5 = 50 Super Tokens 100% GRATIS! Hvis vi igjen tenker oss en fremtidig verdistigning til $158,- pr. token sitter du da på totalt US$7.900,-!  KUN som et resultat av å ha GITT BORT noe til andre mennesker.

En investering på US$10,- har ALDRI gitt deg så mye!  Inkludert retten til et 4-døgns luksus ferie-opphold der det eneste du betaler er skatter og avgifter!

MEN, – hvis du virkelig er interessert i å tjene penger med SuperOne, bestem deg for å investere i en $10,- pakke!  Se videoen over her.  Det er når du har gjort det, (investert kun ca. kr. 85,- i din fremtidige SuperOne “business”) at du også blir berettiget til å få tilsendt et luksus FERIE-SERTIFIKAT som gir deg rett til opp til fire (4) døgns opphold på et 4-stjerners hotel eller feriested der du kan velge fra opp mot 150 forskjellige steder i mange land!

 

 

Kontakt Helge her

MOTTA en GRATIS 146 siders e-bok om det meste du behøver å vite om den digitale krypto valuta verdenen! Fremtidens pengesystem.

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse under og du vil med jevne mellomrom motta oppdateringer med meget interessante opplysninger relatert til de spesielle mulighetene Helge vil omtale på denne delen av bloggen. Helge har i mer enn 40 år jobbet med internasjonale forretnings-muligheter, og i over 20 år jobbet med slike muligheter på internett. Han har tjent og tapt millioner i løpet av disse årene og har et eksepsjonelt erfaringsgrunnlag på bade godt og ondt. Når du registrerer deg under vil du også få tilsendt en meget interessant 146 siders e-bok som gir deg en MEGET god innføring i den digitale krypto valuta verdenen, inkludert om NFT’ s (Non Fungible Tokens) og om De-Fi (Desentralisert Finans) som vil utfordre verdens banksystem. Alle blir også≥ med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS ferie-opphold som f.eks. beskrevet bak denne linken: GRATIS ferieopphold!