Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Er det fremdeles lov å sikre sin FRIHET og retten til et PRIVAT LIV i Norge?

Mange norske bank-kunder opplever nå en sjokkerende og SKREMMENDE behandling av sine banker for tiden!  Din FRIHET, – din rett til å sikre ditt PRIVATE LIV står i alvorlig fare og jeg vil gjerne fortelle deg om HVOR du kan finne en fantastisk løsning på dette stigende problemet i dagens Norge!

I en annen av de tre (3) delene denne bloggen består av skrev og publiserte jeg idag en artikkel som er den første av en serie av artikler med tildels skremmende innhold og dokumentasjon av hvordan norske banker har begynt å behandle sine kunder når det gjelder kundens opplagte rett til selv å bruke sine penger på fullt lovlige ting og om nødvendig ta noen av disse pengene ut i kontanter.  Du kan hvis du ønsker selv lese denne artikkelen her.

Denne sommeren har jeg hørt om og fått beskrevet historier som til og med sjokkerer meg.  Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd at den krigen vi dessverre befinner oss i mellom det gamle gjelds-baserte og gjennom råtne fiat penge og finans-systemet, og det nye blockchain-baserte, desentralisert finanssystemet med krypto-valutaer, skulle utvikle seg så raskt til det vi kan kalle “fiendtlige trefninger”.  Men det jeg har blitt kjent med gjennom juni, juli og august måned sommeren 2023 har så til de grader overbevist meg om mitt råd til norske kvinner og menn har vært kritisk viktig:

Tiden er overmoden for alle som ønsker å beskytte sin FRIHET, å bevare sin rett til et PRIVAT LIV å komme seg “over broen” og i en trygg havn på den andre siden med krypto og desentralisert finans på BLOCKCHAIN!

La du merke til de tre ordene”. DESENTRALISERT – BLOCKCHAIN og ikke minst KRYPTO?  Mens jeg skriver dette har landene BRASIL, RUSSLAND, INDIA, CHINA og Sør Afrika, de såkalte BRICS landene, lansert sitt nye globale betalings-system under navnet BRICS PAY!  Og hva er dette?  Et blockchain basert krypto valuta prosjekt bakket opp først og fremst av GULL.  Og med den hensikt å gå i strupen på US dollar som verdens “reserve currency!”  Men i tillegg til de fem (5) nevnte landene så har allerede ca. 40 andre land i verden søkt om å få bli med i BRICS! Så hvis du fremdeles tilhører den største gruppen mennesker i verden som ikke tror at “krypto” og “desentralisert finans” blir til noe, da må jeg spørre deg:  Hva i alle verden skal til for å vekke deg opp?

Uansett, la meg advare deg, resten av det du leser under her kan komme til totalt å forandre ditt liv for all fremtid!

Hva får du hvis du kombinerer VERDENS RASKEST VOKSENDE BLOCKCHAIN, – verdens første, største og eneste 100% desentraliserte LOTTO spill og verdens første og eneste 100% desentraliserte betalingskort utviklet i samarbeid med MasterCard, og mye, svært mye annet i en eksplosiv mulighet for bl.a. en serie med 100% PASSIVE INNTEKTER?

Det korte svaret:  Du står foran den mest solide, mest seriøse og sikkert mest spennende inntektsmuligheten lansert i 2023!  En mulighet som vil fortsette og bli enda mer spennende i 2024 og i mange år fremover!  Det hele starter med en helt ny, revolusjonerende blockchain teknologi som det tok ca. 4 år å utvikle og bygge med en investering på ca. 150 millioner US dollar, (ble lansert i juni måned 2022) og som på en liste over 200 blockchains i verden allerede er på en 7. plass!  Jeg snakker om ULTRON, – folkets blockchain som skal gjøre det enklere for folk flest å gå inn i den desentraliserte finans og krypto verdenen.

Du er kanskje ikke klar over det enda men blockchain teknologien er den ene teknologien som på en dramatisk måte vil forandre menneskers liv, og på flere forskjellige områder av våre liv gjennom de neste få årene.  Det faktum at du leser dette nå vil kunne vise seg å bli en STOR fordel for deg da du nå blir i stand til å få tilgang til forståelse og bruk av denne teknologien før de fleste andre mennesker i verden.  Faktum er nemlig at det enda er kun et sted mellom 10 og 15% av jordens befolkning som bruker eller har brukt blockchain teknologien på en eller annen måte og kanskje et sted rundt 6 – 7% som kan regnes som aktive brukere.  Derfor er dette en unik sjanse for deg til å sikre deg en sterk posisjonering før og foran de aller fleste andre mennesker i verden!

For ikke lenge siden hørte jeg en virkelig ekspert på området si noen ord som jeg selv har brukt flere ganger:

De aller fleste tror at hvis du ønsker å tjene penger i denne nye økonomien, så skal du investere i forskjellige krypto coins med håp om at de skyter opp i verdi.  Jo da, hvis du lykkes med å satse på de riktige coins så er det gode penger å tjene her. Men, – de virkelig STORE og mest spennende mulighetene for fantastisk fortjeneste ligger i å investere i de rette blockchain prosjektene!

Og med disse ordene sagt og skrevet igjen, – hvordan ville du like å kunne opp til 8-doble din investering?  Og så gjøre det om igjen og om igjen og om igjen!?

VELKOMMEN til “Non Fungible Tokens” (NFT’s) en form for digitale aksjer på BLOKCHAIN!

Det denne muligheten handler om er din mulighet til å investere i etterhvert flere serier med NFT’s, hver serie knyttet til et (1) prosjekt som så gir deg en eier-andel i det prosjektet.  Som f.eks. i det prosjektet som heter LOTTO-DAY.  Over ser du et bilde som inneholder bilder av de åtte (8) NFT’ene som du kan velge fra når det gjelder LottoDay.  Når du investerer i en slik NFT blir du medeier i alt som vil skje på denne spill-plattformen i tiden som kommer, hvilket betyr at du på auto-pilot får din andel av den totale omsetningen som kommer fra et voksende antall forskjellige spill, i første omgang 10 – 12 slike spill de første 1 – 15 månedene.  De første to (2) lotto-spillene går “live” den første uken i September måned 2023!

Hvis vi bare med tanke på de to lotto-spillene tror at vi lykkes med å ta kun 1% av det totale globale markedet for lotto-spill så vil dette representere en daglig omsetning i salg av lotto-kuponger på i overkant av 100 millioner norske kroner!  Med et slikt tall som utgangspunkt vil du bli i stand til å f.eks. 4-DOBLE din kapital i løpet av en periode på kun 5 måneder!

Hvis vi etter noe tid lykkes med å ta kun 2% av det totale globale lotto-markedet så vil du kunne se på f.eks. en 4-dobling av din kapital i løpet av en periode på kun 2 og 1/2 måned!e

Og disse tallene er basert på at kun to av et 10-talls forskjellige spill på plattformen aktive!  Og husk, du blir i stand til ikke bare å gjøre det igjen og igjen og igjen, – men du blir i tillegg også i stand til, uten å investere mer fra egen lomme, å skalere din passive inntekts-modell opp til stadig større og mer verdifulle NFT’s slik at du raskt sitter med flere NFT’ er som gir deg daglige inntekter!  Ja, meget raskt kan du ende opp med en MIGHTY DRAGON NFT som gir deg en 8-DOBLING av kapital investert opp til fantastiske $240.000,-!

Med en LottoDay NFT er du med i spillet hver eneste dag, 365 dager i året, og DU VINNER HVER ENESTE DAG!!  GARANTERT!

Selvfølgelig, du kan i tillegg investere i en eller flere Lotto kuponger også, til en pris av ca. Nkr.30,- per kupong.  Og da har du EN sjanse av SJU til å vinne og første-premien hver eneste dag, 7 dager i uken, 365 dager i året som er på fantastiske minimum 1 MILLION US DOLLAR!  Ca. nkr. 10 MILLIONER!

Men vent nå litt!  Det er jo mye, MYE mer “bak, på og rundt” den nye revolusjonerende blockchainen ULTRON!  En blockchain for vanlige mennesker, designet fra grunnen av til å hjelpe ALLE frem til en DESENTRALISERT fremtid med større FRIHET, retten til et PRIVATLIV ikke minst retten til en suksessrik ØKONOMISK FREMTID!

Egentlig er det for mye å skrive om i denne omgang.  Som f.eks. en helt annen serie NFT’s knyttet til noe som heter “Staking Hubs“.  Også omtalt som “Skapere av Rikdom“.  (Wealth Creators) Dette er en noe mer langsiktig måte å skape deg både rikdom og passive inntekter på.  Hver NFT har en aktiv periode på fem (5) år og er laget for å gi deg et økende antall coins kjent som ULX coins, den valutaen som er skapt for blockchainen ULTRON.  Uten å si mye mer om dette her og nå, hvis vi satt sammen nå kunne jeg vise deg et ganske realistisk bilde av en situasjon der en investering på $500,- idag kunne få en verdi på over $17.000,- om et års tid.

Og så har vi prosjektet kjent som FLIP-ME!  Et prosjekt som blir lansert i siste halvdel av Oktober måned, kanskje den første uken av November, og som kort og godt representerer en annen revolusjon.  For hvem har vel før dette trodd at det noen gang ble mulig å få tak på et betalingskort, (utviklet i samarbeid med MasterCard) som er 100% desentralisert og kun fungerer ut fra en blockchain kjent som ULTRON!  Et meget avansert betalingskort som bl.a. sammen med en spesiell app gjør dette mulig:

  • Kjøpe og selge krypto!
  • Tjene “cash back” belønning ved hver eneste bruk av kortet.
  • Sende og motta både krypto og fiat.
  • Lære og tjene samtidig.
  • Betale med både fiat og krypto.

Men dette blir mye mer enn kun et nytt revolusjonerende betalingskort på blockchain!  Her snakker vi om et blockchain basert prosjekt som skal ta opp konkurransen med digitale banker som Revolut og N26 og andre, og som også vil konkurrere med ApplePay, GooglePay og SamsungPay.

Også i forbindelse med dette prosjektet blir det mulig å sikre seg en eier-andel eller flere i alt dette ved å investere i FLIP-ME NFT’s!  Noe som bl.a. sikrer deg at hver eneste gang et av potensielt flere millioner kort i verden blir brukt, så kommer det små beløp inn på din wallet i din smart-telefon.  Og hver gang det ellers skjer en transaksjon i FLIP-ME eco-systemet så kommer det enda mer penger inn på din wallet!

Hvis du ønsker tilgang til et PDF hefte på norsk som over 14 sider gir deg mye mer detaljert informasjon om det meste av det jeg har skrevet over KLIKK på bildet under her:

PS:  Anbefaler deg å bli med i den norske Facebook gruppen vår, “MAVIE – ULTRON, Passiv Inntekt for Alle!” med link under.  Her finner du flere interessante videoer og nesten daglige oppdateringer om alt som har med MAVIE – ULTRON å gjøre:

https://www.facebook.com/groups/633625882069562

Hvis du nå ønsker å sikre deg din del av et eller begge disse prosjektene, og dermed sikre deg PASSIVE INNTEKTER betalt til deg hver eneste dag resten av ditt liv, studer mer bak disse to linkene:

https://lottoday.io

https://flip-me.com

Og deretter, hvis du nå skulle ønske å registrere deg for deretter å investere i en eller flere NFT’s (Non Fungible Tokens) som i denne forbindelsen er som digitale aksjer eller eier-andeler i de to prosjektene LottoDay og FlipMe, register deg i første omgang GRATIS gjennom denne linken:

https://www.backoffice.mavie.global/ambassador/DTKgi1ifYtVyTPs8Zk1qH/244735

Kontakt Helge her

MOTTA en GRATIS 146 siders e-bok om det meste du behøver å vite om den digitale krypto valuta verdenen! Fremtidens pengesystem.

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse under og du vil med jevne mellomrom motta oppdateringer med meget interessante opplysninger relatert til de spesielle mulighetene Helge vil omtale på denne delen av bloggen. Helge har i mer enn 40 år jobbet med internasjonale forretnings-muligheter, og i over 20 år jobbet med slike muligheter på internett. Han har tjent og tapt millioner i løpet av disse årene og har et eksepsjonelt erfaringsgrunnlag på bade godt og ondt. Når du registrerer deg under vil du også få tilsendt en meget interessant 146 siders e-bok som gir deg en MEGET god innføring i den digitale krypto valuta verdenen, inkludert om NFT’ s (Non Fungible Tokens) og om De-Fi (Desentralisert Finans) som vil utfordre verdens banksystem. Alle blir også≥ med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS ferie-opphold som f.eks. beskrevet bak denne linken: GRATIS ferieopphold!