Historien om

«Fienden på Innsiden!»

KRYPTO VALUTA MULIGHETER, – DET MODERNE “WILD WEST” MARKEDET

KRYTO VALUTA BRANSJEN ER OFTE EN FARLIG «WILD WEST» BRANSJE, – DESSVERRE.

Nå snakker jeg ikke om de forskjellige krypto valutaene som sådan, men om en lang rekke nye krypto baserte selskaper som dukker opp som vi bør holde oss langt unna.  Og med det sagt, la meg også legge til at det finnes flere eksempler på «krypto valutaer» som er eller var ren svindel også, – og her kan jeg f.eks. nevne OneCoin.  (Beklager til noen få av mine venner og kjente som har investert i OneCoin.)

I denne blogg-posten vil jeg fokusere på de mange forskjellig tilbudene mange av oss har fått om å investere i krypto – Forex trading konsepter, gjerne i kombinasjon med en network marketing model der vi kan tjene godt på å verve andre til konseptet.  Dette i seg selv kan være helt ok, – men når network marketing er en del av konseptet blir det spesielt viktig å forstå endel ting!  F.eks., når 30% og mer forsvinner fra din investering i form av de provisjonene som utbetales i x antal ledd nedover, da er det viktig å forstå detaljene i hvordan dette fungerer. Dette kommer jeg litt tilbake til.

Dernest er det viktig å forstå at det er meget viktige forskjeller mellom krypto-trading og Forex trading.  Den viktigste forskjellen er at KRYPTO er en meget vanskelig valuta å trade i p.g.a. de ofte meget STERKE svinginger opp og ned i valutaens verdi.  Dette kan posisjonere oss for dramatiske tap, – men også for dramatisk gevinst.  Det er forøvrig her AI (Artificial Intelligence) kommer inn i bildet, noe jeg også kommer tilbake til i senere poster.

Som sagt, – det finnes MANGE krypto – Forex trading konsepter på markedet som viser til meget interessante inntekter pr. dag eller pr. uke osv.  Jeg har sikkert blitt invitert med på rundt ti (10) forskjellige av disse de siste to – tre årene.  Men, – og siden dette er en post publisert på blogge knyttet til «Fienden På Innsiden», så vet du at jeg lever med lidelsen C-PTSD.  En lidelse utløst som et resultat av det som for meg ble meget traumatiske opplevelser i forbindelse med svindel og svik i næringslivet, så har jeg blitt nesten overfølsom når det gjelder å involvere meg i noe jeg føler ikke er 100% ærlig og så solid som mulig.  Men det betyr ikke at jeg fremdeles ikke kan tråkke feil. Vi må alle uansett forstå og akseptere at det ikke finnes noen garantier i business, – og at vi må unngå å investere penger vi ikke har råd til å tape.

Et par eksempler på tilbud jeg var og er meget skeptisk til: 

Jeg har flere venner som dessverre i lang tid entusiastisk har vært med i et eller begge av to forskjellige selskaper/konsepter jeg skal vise til nå.  Derfor, og med respekt for dem vil jeg ikke her og nå nevne de to konseptene med deres fulle og korrekte navn, men kaller dem Quick2Profit og Cash4You.  Begge disse to har vært på markedet i et par år eller så nå og felles for de begge er at de når dette skrives har kommet inn i en periode der utbetalinger har blitt et problem.

Selv ble jeg faktisk introdusert til «Cash4You» i slutten av juni måned 2019.  M.a.o. til og med før dette konseptet var kommet skikkelig i gang.  Grunnen til dette var at jeg i noen få år har kjent eieren av et software utviklingsselskap kjent som «The Conversion Pros» og dette selskapet skulle levere back office og software til det nye selskapet.  Men, til tross for at jeg hadde god erfaring med «The Conversion Pros» så konkluderte jeg med stor SKEPSIS på tilbudet om å bli med på dette.  Det var noe ved det som gjorde at ting ikke stemte for meg.

Så, og da spesielt gjennom de siste 12 månedene fikk jeg tilbud om å bli med på det samme konseptet av mange venner og andre jeg kjente, både i utlandet og i mitt tidligere hjemland Norge.  Men, min skepsis var ikke blitt mindre.  Og da en av disse vennene ringte meg for ikke lenge siden i en helt annen sammenheng, benyttet jeg anledningen til å spørre han om hvordan det gikk med «Cash4You»?  Hans svar fikk meg virkelig til å begynne å tenke.

Han svarte at selskapet den siste tiden hadde hatt problemer med utbetalingene og dette hadde sin forklaring i det faktum at prisen på bitcoin hadde gått ned med ca. 50% den siste tiden.  Da samtalen var avsluttet ble jeg sittende og tenke over det han hadde fortalt meg,  Hmm…her var det definitivt noe som ikke kunne stemme!

Dette selskapet lover alle som blir med en meget god avkastning på investert kapital daglig og ukentlig, en fortjeneste som ble skapt på bakgrunn av Forex trading.  Altså, trading i fiat-penger som dollar, euro, yen og kroner osv.  Et godt spørsmål allerede til å begynne med kunne jo da være HVORFOR selskapet ønsket at kundene skulle betale inn sine investeringer i bitcoin?  En krypto-valuta som omgående måtte veksles til fiat for at de skulle bli i stand til å trade på en Forex børs.  Uansett, jeg tror jeg forstår hvorfor:  Slike selskaper blir ofte “flagget” av bankene og da opplever du at banken din nekter deg å overføre penger til et slikt selskap.  Jeg er definitivt ikke enig i slik “flagging” da jeg mener at penger som jeg har tjent ærlig på mitt arbeide, faktisk er MINE penger og at jeg må få lov til å gi, til å sende disse pengene hvor jeg vil!  Men det blir kanskje en annen diskusjon. Uansett, – ved å bruke BITCOIN reduseres dette problemet betraktelig.

Tilbake til hovedsaken: Her blir det nå MEGET viktig å huske og forstå at inntektene selvfølgelig ble betalt fra Forex børsen til selskapet også i fiat!  Inntekter som selskapet så skulle betale videre, minus en «avgift» på 20%, til kunder og medlemmer. 

Men nå forklarer altså selskapet problemene med utbetalinger til medlemmene med det faktum at bitcoin har gått så KRAFTIG ned i verdi!  Sorry, men dette blir jo bare skitt-prat!  Inntektene blir jo hele tiden (hvis vi skal tro selskapet) skapt i fiat penger, så da er det jo bare å omgående veksle dagens fiat penger til bitcoin og like omgående sende dette til det enkelte medlem!  En kraftig nedgang i bitcoin verdien kan vel da UMULIG ha noe med utbetalings-problemene å gjøre?!

Jeg er DESSVERRE nå ganske sikker på at vi blir vitne til at nok et selskap i denne bransjen må «stenge dørene» og avslutte sin virksomhet.  «Dessverre» fordi svært mange av de pluss 200.000 menneskene som investerte sin tid og sine penger vil tape på dette, noen svært mye og mange ikke like mye.  De klare tegnene på dette ser vi mens dette skrives da enkelte tidligere Facebook team gruppe sider osv. går over til å bli sider som advarer mot «Cash4You» og indikerer at de nå er redd for at dette nok var en «scam» allikevel.

Historien om det andre selskapet har jeg ikke like mye kunnskap og informasjon om.  Flere har forsøkt å få meg med på jeg her kaller for «Quick2Profit», men min skepsis har vært og er alt for stor.  Og nå, trist nok, ser det ut som om det nærmer seg «game over» for dette selskapet også.  I følge det jeg og andre kan lese på forskjellige websider så sent som den 27. og 28. Mai 2021 så har alle utbetalinger blitt stoppet.  Ryktene sier at selskapet planlegger å fortsette utbetalingene så snart de har fått sin egen nye krypto valuta på plass.

Oppriktig talt!  Hvor mye kreves det egentlig før man kan LUKTE en svindel?

Problemet med disse to selskapene og mange andre som er network marketing basert er at de med STOR sannsynlighet er ekte pyramide ponzi konsepter.  Hvilket betyr at de meget gode daglige eller ukentlige inntektene på f.eks. 1,2% daglig til 7 -12% ukentlig er gjort mulig kun ved at nye personer kommer inn med ny frisk kapital hele tiden.

Jeg gjentar, – krypto og krypto trading markedet er et farlig Wild West marked.  Men også et marked der vi kan TJENE NESTEN UTROLIG GODT med den rette kunnskap og informasjon og i et samarbeidet med et selskap som er ærlig og helst har en lang positiv historie bak seg.

Husk:  Mer enn 95% av de som forsøker seg med krypto trading TAPER penger og lykkes aldri.  Og noen «insidere» i markedet sier også at 80 – 90% av alle krypto trades under vanlige omstendigheter ender med tap.

Heldigvis, moderne teknologi som gjør bruk av AI (Artificial Intelligence = kunstig intelligens)  kan revolusjonere denne situasjonen.  Men igjen, – vær forsiktig!  Det er meget enkelt for enhver å påstå at de gjør bruk av AI i forbindelse med trading, – men har DU muligheten til å få dette verifisert?

Følg med på kommende poster på denne bloggen der jeg vil skrive mer om dette.

PS:  Fra i går når jeg skrev alt dette, – og til sent i kveld har jeg snakket med to andre personer i Norge som også fortalte meg at nå er det problemer med å få utbetalt noe fra «Cash4You»!

Kontakt Helge her

MOTTA en GRATIS 146 siders e-bok om det meste du behøver å vite om den digitale krypto valuta verdenen! Fremtidens pengesystem.

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse under og du vil med jevne mellomrom motta oppdateringer med meget interessante opplysninger relatert til de spesielle mulighetene Helge vil omtale på denne delen av bloggen. Helge har i mer enn 40 år jobbet med internasjonale forretnings-muligheter, og i over 20 år jobbet med slike muligheter på internett. Han har tjent og tapt millioner i løpet av disse årene og har et eksepsjonelt erfaringsgrunnlag på bade godt og ondt. Når du registrerer deg under vil du også få tilsendt en meget interessant 146 siders e-bok som gir deg en MEGET god innføring i den digitale krypto valuta verdenen, inkludert om NFT’ s (Non Fungible Tokens) og om De-Fi (Desentralisert Finans) som vil utfordre verdens banksystem. Alle blir også≥ med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS ferie-opphold som f.eks. beskrevet bak denne linken: GRATIS ferieopphold!