Historien om

«Fienden på Innsiden!»

Tjen penger hjemmefra, ved hjelp av din lap-top
computer, eller til og med fra din smart-telefon!

Som også historie i boken «Fienden på Innsiden» vil fortelle deg mer om, har jeg både tjent millioner og tapt millioner i forskjellige forretningsprosjekter jeg har vært involvert i. Med andre ord, – jeg har mengder av erfaring fra både godt og ondt på dette området.


Men, etter min siste opplevelse høsten 2012 da tidligere kristne venner stakk kniven i ryggen min, ble ikke bare min økonomiske situasjon knust, men helsen min fikk en meget alvorlig knekk p.g.a. lidelsen CPTSD som ble resultatet av dette «kniv-stikket». Nå, – etter en kamp som har pågått i over åtte vonde år, – har jeg endelig kommet i gang
med et par prosjekter der digitale krypto valutaer står i sentrum.


Jeg har studert digitale krypto valutaer og blockchain teknologien siden 2015.

Og vil først advare deg: Det er på en måte et «wild west»
område å tjene penger på, der kunnskap og forståelse er meget viktig
før du engasjerer deg for mye. Jeg har midlertid ervervet mye av både
erfaring, kunnskap og forståelse og inviterer deg til å dra fordel av dette.
Og samtidig, – hvis du velger å bli med på en eller flere av de
mulighetene jeg kan anbefale deg, – så hjelper du meg også med å nå
mitt mål for å reise penger til det jeg ellers har satt opp denne websiden
til:
http://fienden-innsiden.net/PTSD

Kontakt Helge her

MOTTA en GRATIS 146 siders e-bok om det meste du behøver å vite om den digitale krypto valuta verdenen! Fremtidens pengesystem.

HVORFOR du bør registrere deg her:

Gi oss din beste e-post adresse under og du vil med jevne mellomrom motta oppdateringer med meget interessante opplysninger relatert til de spesielle mulighetene Helge vil omtale på denne delen av bloggen. Helge har i mer enn 40 år jobbet med internasjonale forretnings-muligheter, og i over 20 år jobbet med slike muligheter på internett. Han har tjent og tapt millioner i løpet av disse årene og har et eksepsjonelt erfaringsgrunnlag på bade godt og ondt. Når du registrerer deg under vil du også få tilsendt en meget interessant 146 siders e-bok som gir deg en MEGET god innføring i den digitale krypto valuta verdenen, inkludert om NFT’ s (Non Fungible Tokens) og om De-Fi (Desentralisert Finans) som vil utfordre verdens banksystem. Alle blir også≥ med i en månedlig trekning der du kan vinne et GRATIS ferie-opphold som f.eks. beskrevet bak denne linken: GRATIS ferieopphold!